Uputstvo za registraciju

Klikom na ikonicu u gornjem desnom uglu možete otvoriti nalog na CREDENZA Online prodavnici. Nakon što popunite sve neophodne podatke u koje spadaju ime, e-mail adresa i odabrana lozinka, pritisnite dugme REGISTRUJTE SE.

Pre registracije naloga obavezno pročitajte našu Politiku privatnosti.

Link za ovu stranicu je dostupan i iznad REGISTRUJTE SE dugmeta na stranici MOJ NALOG.

Nakon što ste se registrovali, na vaš e-mail nalog će stići automatizovana verifikaciona poruka sa našeg sajta. Potrebno je da kliknete na link iz mail-a i na taj način verifikujete vašu e-mail adresu. Tek nakon ovog koraka, vaš nalog na CREDENZA Online prodavnici postaje aktivan.

Zašto da se registrujem?

Registrovani korisnici uživaju olakšan proces kupovine jer ne moraju svaki put da iznova unose svoje podatke kao što su ime, prezime, adresa, itd.Isto tako, registrovani korisnici koji su prijavljeni na naš newsletter mogu očekivati da novosti vezane za proizvode, specijalne promocije, promo kodove dobijaju direktno u svoj inbox i tako uživaju u raznim pogodnostima kupovine na CREDENZA Online prodavnici. 

Brisanje naloga

Biće nam žao ako to uradite ali procedura za brisanje vašeg naloga je brza i jednostavna.

Dovoljno je da nam pošaljete poruku na e-mail [email protected] sa naslovom Zahtev za brisanje naloga“. Nakon što primimo vašu poruku, vaš nalog će biti izbrisan u roku od 24h i nakon tog perioda nećete biti u mogućnosti da mu pristupite. Bićete u mogućnosti da otvorite novi nalog u slučaju da se predomislite ali čak i ako budete koristili iste podatke za otvaranje novog naloga, podaci o vašim starim narudžbinama i adresama neće biti dostupni.