Newsletter Baner (1)

Zašto da se prijavite na naš Newsletter?

Pre svega, dobijate šansu da prvi saznate kada lansiramo novi proizvod ili da se informišete među prvima o našim kampanjama i akcijama i tako ne propustite proizvod koji odavno želite po super promotivnim cenama.

Kada odlučite da se prijavite na naš Newsletter više nikada nećete propustiti novi blog članak ili tekstove o najnovijim trendovima iz sveta rasvete, kućne dekoracije i dizajna enterijera.

I to nije sve. S vremena na vreme, pripremaćemo promocije i pogodnosti u vidu specijalnih promo kodova samo  za kupce koji su prijavljeni na naš Newsletter.

Prijavite se već danas i počnite da primate jedinstvene sadržaje pripremljene samo za vas direktno u vaš inbox!

Credenza newsletter – najbolji način da se povežete sa nama!

Newsletter pravilnik

Prijava

Prijavu na Credenza Newsletter izvršavate svojevoljno unosom vaše e-mail adrese u formu za prijavu i pritiskom na dugne “PRIJAVI SE“.

Prijavom na Credenza Newsletter slažete se da će vaša e-mail adresa koju ste uneli u Newsletter formu biti korištena za primanje e-mail obaveštenja poslatih od strane Credenza doo Subotica koji je vlasnik Online prodavnice na internet adresi www.credenza.rs.

Da biste se prijavili da primate naš Newsletter, nije potrebno da imate otvoren nalog na CREDENZA Online prodavnici.

CREDENZA doo Subotica koristi platformu MailChimp za izvršavanje usluge slanja promotivnih poruka i raznih obaveštenja.

Forma za prijavu se nalazi na stranici Naslovna i na stranici Newsletter a može vam biti ponuđena i u formi iskačućeg prozora ( pop up window). 

Odjava

U svakom trenutku možete se odjaviti sa našeg Newsletter-a klikom na link “Odjavi se“ koji se nalazi na dnu svake poruke koju budete primli od nas. Nije važno koliko je poruka stara da bi ste izvršili ovu radnju. Nakon što ste se uspešno odjavili vaša e-mail adresa biće izbrisana iz našeg sistema.

Ako ste se na naš Newsletter prijavili unoseći nekoliko različitih e-mail adresa, biće potrebno, ako to želitie, da se posebno odjavite sa svakog pojedinačnog e-mail naloga.

Ako iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da to sami uradite, možete nas kontaktirati slanjem poruke sa naslovom “Odjava sa Nesletter-a“, sa e-mail naloga koji ste koristili prilikom prijave,  na [email protected]

Nakon što primimo vašu poruku izbrisaćemo vaš e-mail sa Newsletter liste.

Newsletter Politika Privatnosti – Pogledaj ovde

Neswletter