O Nama

Credenza

[krəˈdenzə]

Italijanska reč koja označava “verovanje“ ili “poverenje“.

“Poverenje je upravo ono što je bilo potrebno pripadniku nobl i kraljevskih porodica pre nego što nešto pojedu u vreme Srednjeg veka i Renesanse. Biti otrovan od strane neprijatelja je uvek predstavljalo najveći strah. Iz tog razloga, sva hrana i piće su nakon izlaska iz kuhinje morali biti isprobani od strane sluge određenog za tu namenu. Samo testiranje se sprovodilo na komodi u trpezariji i sama komoda je iz tog razloga mnogo kasnije u Italiji dobila naziv Credenza.“

Merriam Webster Dictionary

Dobrodošli na CREDENZA Online Shop, vaše novo mesto za kupovinu rasvete i kućne dekoracije.

Posvećeni smo pronalaženju interesantnih proizvoda iz sveta rasvete i dekoracije i fokusirani smo na pouzdanost, brigu o korisnicima i originalnost.

Cilj nam je da u skladu sa imenom kompanije kroz kvalitet proizvoda i usluga pridobijemo vaše cenjeno poverenje.

Credenza Subotica je osnovana početkom 2021. godine od strane dva prijatelja koji dele istu strast za lepim stvarima sa ciljem da ponudi tržištu Srbije proizvode koji se sviđaju pre svega nama samima.

Posle mnogo godina provedenih u obilaženju prodavnica kućnog dekora i rasvete u Srbiji i inostranstvu, i u stalnom redekorisanju naših domova, odlučili smo da našu strast podelimo sa vama kroz pokretanje Credenza onlina shop-a u koji možete da zavirite svakodnevno. Potražite zanimljive proizvode za vaš dom ali i  čitajte o novostima iz sveta rasvete i uređenja enterijera.

Nadamo se da ćete uživati u našim proizvodima onoliko koliko i mi uživamo u njima.

Vaša CREDENZA

Aleksandra Bukvić & Zoran Nikutović