FAQ

Najčešče postavljena pitanja i naši odgovori

Registracija na credenza.rs je brza i laka. Detaljno uputstvo se nalazi ovde.

Klikom na ikonicu u gornjem desnom uglu pristupate stranici za logovanje. Potrebno je da znate vaše korisničko ime i lozinku.

U slučaju da ste zaboravili svoju lozinku, ne brinite. Sve što treba da uradite je da kliknete na link „Zaboravili ste lozinku?“ ispod polja za upis lozinke nakon čega se otvara nova stranica na koju je potrebno upisati email adresu koju ste koristili prilikom prve registracije i kliknuti na dugme RESETUJ LOZINKU.

Nakon toga potrebno je da odete na vaš email nalog i iz email-a koji će vam biti poslat kliknete na link za reset lozinke. Bićete odvedeni na stranicu za upis nove lozinke koju je potrebno uneti 2 puta. Nakon toga vaša nova lozinka će biti postavljena.

Registracijom na našem sajtu dobijate mogućnost da imate svoj prostor gde možete pregledati svoje ranije kupovine, sačuvate svoje adrese ili pregledate proizvode koje ste dodali na listu želja. Važno je napomenuti da ćemo pripremati i specijalne promocije samo za registrovane članove.

Proces kupovine na credenza.rs je jednostavan i brz. Kompletno uputstvo za kupovinu se nalazi ovde.

U ovom trenutku, poručene proizvode je moguće platiti gotovinom prilikom isporuke, direktnom uplatom na naš poslovni račun ili Visa / Maestro / Mastercard / Dina / Amex karticama na našem web sajtu. Bićete u mogućnosti da odaberete opciju za plaćanje na Checkout stranici. Više o opcijama plaćanja možete pročitati ovde.

Credenza nabavlja proizvode u malim količinama kako bi zadržala ponudu što ekskluzivnijom. Iz tog razloga se može desiti da određeni proizvod nije dostupan u željenoj količini. U zavisnosti od potražnje neki proizvodi će biti ponovo dostupni u budućnosti. O tome se možete informisati slanjem e-maila na [email protected] Molimo vas da kao naslov upišete „Dostupnost proizvoda“.

Možete nam se obratiti sa upitom i naš tim će stupiti u kontakt sa vama i upoznati vas sa uslovima i rokovima isporuke u situacijama kada je određeni proizvod moguće nabaviti. Budite slobodni da nam pošaljete e-mail na [email protected] sa naslovom „Upit“.

Credenza d.o.o. ima sklopljen ugovor sa Pošta Srbija. Detaljne informacije o isporuci možete pročitati ovde.

Cena isporuke zavisi od težine izabranog proizvoda i ne zavisi od lokacije kupca. Ako je proizvod nestandardnih dimenzija i /ili ako se Kupac odluči za plaćanje gotovinom prilikom isporuke, na osnovnu cenu isporuke po težini naručenih proizvoda biće pridodate i poštarine po važećem cenovniku Pošte Srbije. Kompletan vodič za sve detalje vezane za isporuku možete pronaći ovde.

Kompletno uputstvo za vraćanje robe u slučaju Odustajanja od kupovine kao i obrazac za Odustajanje možete pronaći ovde.

Svi naši proizvodi su pregledani i testirani pre slanja. Ako se ipak dogodi da primite robu koja je oštećena ili neispravna (rasveta), poručeni proizvod možete reklamirati u zakonskom roku i u skladu sa Zakonom. Kompletno uputstvo za slučaj reklamacije možete pronaći ovde.

U ovom trenutku Credenza vrši prodaju asortimana isključivo online podsredstvom web shop-a credenza.rs. Ako budemo otvarali showroom u Srbiji, naši cenjeni kupci će biti blagovremeno obavešteni o lokaciji i ostalim detaljima.

U ovom trenutku Credenza doo nema upražnjenih radnih mesta. Ipak, ako ste vični pisanju blogova, fotografiji, dizajnu…možete nas kontaktirati putem mejla [email protected] sa vašim predlogom za saradnju.

Imate dodatnih pitanja? Pišite nam na [email protected]