Dobro došli na CREDENZA online!

90 Minutes

1.800,00 RSD

Dekorativno jastuče sa motivom Prince.

Brend: Credenza Objects

1 na zalihama

SKU DEK066 Kategorije ,

Naziv: 90 Minutes

Tip: Ukrasno jastuče

Model: 90 Minutes

Količina: 1 komad

Boja: Razno

Materijal: Pamuk / Lan

Dimenzije: 45 cm x 45 cm

Težina paketa: 1 kg

Uvoznik: Credenza doo Subotica

Zemlja porekla: Kina

Cena isporuke za ovaj proizvod je 415,00 RSD.

Napomena

Ako se odlučite za kupovinu više od jednog proizvoda, konačna cena isporuke zavisi od ukupne težine svih poručenih proizvoda i u svakom trenutku je možete proveriti klikom na ikonicu KORPA i zatim klikom na PREGLED KORPE.

Isto tako, ako na stranici za PLAĆANJE kao način plaćanja odaberete Plaćanje pouzećem, trošak isporuke će biti uvećan za poštarinu u iznosu od 1% od ukupne otkupne vrednosti naručenih proizvoda,  minimum 20.00 RSD i za poštarinu za rukovanje otkupnom pošiljkom u visini od 30.00 RSD po važećem cenovniku Pošte Srbija.

Više o uslovima isporuke pročitajte ovde.

Credenza je pokrenuta od strane dva prijatelja zaljubljenika u dizajn i uređenje enterijera koji su u konstantnoj potrazi za lepim stvarima kojima možete oplemeniti vaš životni prostor. Naša zajednička strast, svojevrsni Folie A Deux, kako mi volimo da to zovemo, za rezultat ima ponudu proizvoda koji su neobični, bezvremeni i pre svega prelepo dizajnirani. 

Saznaj više ovde!

Inspiracija

Zašto 90 minuta? Portret ulja na platnu mladića Samuel Linley-a je naslikan za manje od 90 minuta davne 1778. godine veštim pokretima jednog od najznačajnijih britanskih slikara 18.veka Thomas Gainsborough-a. Njegov prepoznatljiv nonšalantni stil oslikavanja četkicom, koju okreće i pomera po platnu sa takvom preciznošću koju je malo slikara posedovalo, stvarao je dela neverovatnih detalja i kompleksnosti. Često su pokreti oslikavali apstraktnost ali i ekspresivnost svakog karaktera ili prirode. Ovaj portret se danas nalazi u Dulwich galeriji i predstavlja jedini materijalni trag dečaka Samuel-a koji je preminuo u 18.godini života na brodu Britanske kraljevske mornarice.

Zašto mislimo da će vam se svideti

Zašto mislimo da će vam se svideti? Jednostavno, niko nema ukrasni jastuk sa jedinstvenim delom ovog slavnog britanskog slikara. Ovaj portret je jedini koji postoji kao trag života ovog mladog hrabrog mladića. Kao takav je unikatan i poseban te smo sigurni da će biti upečatljiv na vašoj sofi, elegantan i predivan, kao što je to i slika stara preko dva veka. Oslikani jastuci su veoma popularni već više od decenije, međutim retko se sreću sa motivima kao što su slikarska dela, zbog čega će naša kolekcija izgledati kao mali umetnički komadi u svakoj vašoj prostoriji.

U vašem prostoru

Zagasite boje, vrhunsko slikarsko delo dečaka na portretu, mekana plišana jastučnica su svi potrebni atributi da se jastuk elegantno uklopi u vaš dnevni boravak, fotelju ili sofu, pa čak i kao naslon vaše omiljene stolice. Njegove standardne dimenzije i kvalitetna izrada čine ovaj komad fokalnom tačkom jednobojnih i jednostavnih površina vašeg postojećeg nameštaja. Dozvolite Samuel-u da bude tema razgovora vaših gostiju, koji zasigurno neće ostati ravnodušni.

News
Letter

Vesti o novim proizvodima, trendovima i specijalnim popustima direktno u vašem inbox-u!