Dobro došli na CREDENZA online!

Angel

16.200,00 RSD

Skulptura od resina i metala.

Brend: Credenza Objects

Nema na zalihama

SKU DEK002 Kategorije , Tagovi , , ,

Naziv: Angel

Tip: Skulptura

Model: Angel

Količina: 1 komad

Boja: Bela, Zlatna

Materijal: Resin, Metal

Dimenzije: 30 x 20 cm, V 50 cm

Težina paketa: 3.4 kg

Uvoznik: Credenza doo Subotica

Zemlja porekla: Kina

Cena isporuke za ovaj proizvod je 385,00 RSD.

Napomena

Ako se odlučite za kupovinu više od jednog proizvoda, konačna cena isporuke zavisi od ukupne težine svih poručenih proizvoda i u svakom trenutku je možete proveriti klikom na ikonicu KORPA i zatim klikom na PREGLED KORPE.

Isto tako, ako na stranici za PLAĆANJE kao način plaćanja odaberete Plaćanje pouzećem, trošak isporuke će biti uvećan za poštarinu u iznosu od 1% od ukupne otkupne vrednosti naručenih proizvoda,  minimum 20.00 RSD i za poštarinu za rukovanje otkupnom pošiljkom u visini od 30.00 RSD po važećem cenovniku Pošte Srbija.

Više o uslovima isporuke pročitajte ovde.

Credenza je pokrenuta od strane dva prijatelja zaljubljenika u dizajn i uređenje enterijera koji su u konstantnoj potrazi za lepim stvarima kojima možete oplemeniti vaš životni prostor. Naša zajednička strast, svojevrsni Folie A Deux, kako mi volimo da to zovemo, za rezultat ima ponudu proizvoda koji su neobični, bezvremeni i pre svega prelepo dizajnirani. 

Saznaj više ovde!

Inspiracija

U Grčkoj mitologiji, Angelos je bila ćerka Zevsa i Here, čije ime na Hebrejskom znači ”Glasnik”. U starijoj istoriji se verovalo da su anđeli spona između božanstva i čoveka, prenosnici glasova i poruka običnom smrtniku. Danas, anđeli simbolizuju duhovna bića koja nas čuvaju i pomno posmatraju u našem haotičnom životu. Naš ANGEL je u obliku zlatne kugle, smešten na ramenu eklektične figure svakodnevnog čoveka. U slučaju da ne verujete u anđele, ovaj simbol može predstavljati nešto vaše, sasvim lično.

Zašto mislimo da će vam se svideti

ANGEL je eklektična Grčka skulptura napravljena od epoxy smole i metala, koja na neobičan način menja klasičan dizajn u moderan i vibrantan, više prilagođen današnjem čoveku. Zbog svoje veličine od 50cm, isticaće se na vašoj komodi, prozoru ili polici, prelamajući svetlost koja pada na nju i prodire kroz proreze na telu. Efekat koji ostavlja je magičan.

U vašem prostoru

ANGEL je skulptura sa klasičnim linijama Grčkih statua, ali strukturalno izrađena od sečenih ploča koja joj daju nesvakidašnji reljef. Njen moderan dizajn, sa klasičnim prizvukom lako se kombinuje u svaki prostor. Zbog svoje veličine, predlažemo da se postavi samostalno sa usmerenim svetlom, koje bi joj naglašavalo zanimljivu strukturu. U kombinaciji sa knjigama, na polici ili komodi, odlično upotpunjuje vaš kutak za čitanje ili dnevni boravak.

News
Letter

Vesti o novim proizvodima, trendovima i specijalnim popustima direktno u vašem inbox-u!