Dobro došli na CREDENZA online!

Artpop

6.600,00 RSD

Metalna visilica sa 6 m kabla za unikatna rešenja rasvete.

Brend: Credenza Luminaires

Nema na zalihama

SKU RV003 Kategorije , , Tagovi , ,

Naziv: Artpop

Tip: Visilica

Model: Artpop

Količina: 1 komad

Boja: Crna

Materijal: Metal

Dimenzije: Prečnik 18 cm, V 20 cm, kabl 6 m

Težina paketa: 1.3 kg

Sijalica: E27

Sijalica uključena u cenu: Ne

Zaštita: IP20

Uvoznik: Credenza doo Subotica

Zemlja porekla: Kina

Cena isporuke za ovaj proizvod je 415,00 RSD.

Napomena

Ako se odlučite za kupovinu više od jednog proizvoda, konačna cena isporuke zavisi od ukupne težine svih poručenih proizvoda i u svakom trenutku je možete proveriti klikom na ikonicu KORPA i zatim klikom na PREGLED KORPE.

Isto tako, ako na stranici za PLAĆANJE kao način plaćanja odaberete Plaćanje pouzećem, trošak isporuke će biti uvećan za poštarinu u iznosu od 1% od ukupne otkupne vrednosti naručenih proizvoda,  minimum 20.00 RSD i za poštarinu za rukovanje otkupnom pošiljkom u visini od 30.00 RSD po važećem cenovniku Pošte Srbija.

Više o uslovima isporuke pročitajte ovde.

Credenza je pokrenuta od strane dva prijatelja zaljubljenika u dizajn i uređenje enterijera koji su u konstantnoj potrazi za lepim stvarima kojima možete oplemeniti vaš životni prostor. Naša zajednička strast, svojevrsni Folie A Deux, kako mi volimo da to zovemo, za rezultat ima ponudu proizvoda koji su neobični, bezvremeni i pre svega prelepo dizajnirani. 

Saznaj više ovde!

Kao inspiracija za blog

Često se javlja konfuzija pri razlikovanju visilice od lustera, i nismo sigurni šta predstavlja jedno a šta drugo, te bi ovde hteli da napravimo osnovnu razliku između njih, što će vam u velikome olakšati planiranje kućnog osvetljenja.

Lusteri su po pravilu većih dimenzija, raznolikih oblika, nekada čak i predimenzionirani, u zavisnosti od vaših afiniteta i postavljaju se jedan do nekoliko u prostoriju, ako je prostorija velikih dimenzija. Njihova uloga je pre svega ambijentalna ali isto tako i dekorativna, zbog neverovatnih dizajnerskih rešenja koja se nude u obliku ovih rasvetnih tela.

Visilice su po pravilu manjih dimenzija i nešto skromnijih i jednostavnijih oblika. Postavljaju se na određena mesta, jedna ili više povezanih kako bi osveljavale delove prostorija. Njih možete videti iznad kuhinjskog ostrva nekoliko povezanih, iznad trpezarijskog stola ili u nizu ulaznog koridora.

Nastavite sa čitanjem

Zašto mislimo da će vam se svideti

Mnogi od nas teže da u svojim domovima imamo što originalnija rešenja rasvete. Kako da već gotovom proizvodu damo svoj lični pečat? ARTPOP visilica je zahvaljujuci svom amorfnom atributu kao stvorena za vaša kreativna rešenja. U svojoj formi i boji minimalistička a sa mogućnostima prilagođavanja vašim umetničkim idejama gotovo neograničena. 6 metara crnog strujnog kabla, 4 kuke i metalna crna visilica je sve što vam treba za originalnu instalaciju. Pomnožite ove brojeve sa 2, 3 ili 4 i shvatićete zašto kažemo da su mogućnosti ARTPOP visilice neograničene.

U vašem prostoru

Zbog svoje crne boje, ARTPOP visilica će najbolji vizuelni efekat dati ako je postavite na bele ili svetle zidove i plafone. Ne možemo da zamislimo prostoriju u vašem domu u koju se ona ne bi uklapala. Za manje manje prostorije je dovoljna jedna, za spavaću sobu 2 kao zamena za noćne lampe a za dnevni boravak limit je vaša kreativnost. Broj porebnih visilica u mnogome zavisi od veličine prostorije i savetujemo da taj kriterijum pratite i kada su druga rasvetna tela u pitanju. Za koju god varijantu da se odlčite važno je napomenuti da se prekidač nalazi na kablu za dodatnu praktičnost.

News
Letter

Vesti o novim proizvodima, trendovima i specijalnim popustima direktno u vašem inbox-u!