Dobro došli na CREDENZA online!

Avatar

1.720,00 RSD

Figura od resina dostupna u 2 boje.

Brend: Credenza Objects

SKU DEK062 Kategorije ,

Naziv: Avatar

Tip: Figura

Model: A / B

Količina: 1 komad

Boja: Model A: Bela, Zlatna / Model B: Crna, Zlatna

Materijal: Resin

Dimenzije: 22,5 cm x 12 cm, V 19 cm

Težina paketa: 0,9 kg

Uvoznik: Credenza doo Subotica

Zemlja porekla: Kina

Cena isporuke za ovaj proizvod je 415,00  RSD.

Napomena

Ako se odlučite za kupovinu više od jednog proizvoda, konačna cena isporuke zavisi od ukupne težine svih poručenih proizvoda i u svakom trenutku je možete proveriti klikom na ikonicu KORPA i zatim klikom na PREGLED KORPE.

Isto tako, ako na stranici za PLAĆANJE kao način plaćanja odaberete Plaćanje pouzećem, trošak isporuke će biti uvećan za poštarinu u iznosu od 1% od ukupne otkupne vrednosti naručenih proizvoda,  minimum 20.00 RSD i za poštarinu za rukovanje otkupnom pošiljkom u visini od 30.00 RSD po važećem cenovniku Pošte Srbija.

Više o uslovima isporuke pročitajte ovde.

Credenza je pokrenuta od strane dva prijatelja zaljubljenika u dizajn i uređenje enterijera koji su u konstantnoj potrazi za lepim stvarima kojima možete oplemeniti vaš životni prostor. Naša zajednička strast, svojevrsni Folie A Deux, kako mi volimo da to zovemo, za rezultat ima ponudu proizvoda koji su neobični, bezvremeni i pre svega prelepo dizajnirani. 

Saznaj više ovde!

Inspiracija

Biće koje je najviše bilo obožavano i omraženo kroz istoriju je zasigurno mačka. Egipćani su prvi koji su mačku odomaćili zarad lova na zmije i postavili ovo fantastično biće na najviši pijadestal svoje kulture. Za njima su odmah došli i Kelti, koji su je povezivali sa svojom boginjom Brigitom, dok se veruje da je domestikacija mačaka postojala i pre 100 milenijuma, iako za to ne postoje čvrsti dokazi. Kroz istoriju razne kulture i narodi su ih uvrstili u svoje nasleđe, literaturu i umetnost, dok je Hrišćanstvo pretvorilo u mračnu alegoriju mistike i nesreće. Mačka i danas predstavlja nepresušan izvor inspiracije za mnoge kreatore širom sveta. Jedna i jedina, boginja.

Zašto mislimo da će vam se svideti

Naša mačka je Avatar, jer je dizajnirana kao crtani karakter iz stripa. Njene manje dimenzije i neutralne boje dozvoljavaju uklapanje ove boginje u bilo koji ambijent vašeg doma. Bilo da je postavite na klub sto ili na komodu sa knjigama, dečiju sobu ili radni kutak, ona će se uvek savršeno uklopiti u prostoriju. Ljubiteljima filma ili pisane reči biće poznata kao super junak ili mistično biće, dok ljubiteljima životinja umiljati i nežni kućni ljubimac. Avatar je vedra i simpatična figura mace sa osmehom koja čeka da bude udomljena.

U vašem prostoru

Avatar dolazi u dve boje, crnoj i beloj, sa akcentnim zlatnim repom. Veličine je 20cm što je čini manjim dekorativnim predmetom, te je lako uklopljiva na svim površinama. Zbog specifičnog crtanog dizajna, spada u komade koji lako prerastaju u kolekcionarski predmet te će fantastično izgledati uz vaše ostale predmete u osvetljenoj staklenoj vitrini ili radnom stolu. Bez obzira gde je udomili, verujemo da će vas svojom dinamikom uvek podsticati na progres i prosperitet.

News
Letter

Vesti o novim proizvodima, trendovima i specijalnim popustima direktno u vašem inbox-u!