Dobro došli na CREDENZA online!

Black Knot

5.900,00 RSD

Figura od ručno duvanog stakla.

Nema na zalihama

SKU DEK056 Kategorije ,

Naziv: Black Knot

Tip: Figura

Model: Black Knot

Količina: 1 komad

Boja: Crna

Materijal: Duvano staklo

Dimenzije: 15 cm  x 15 cm, V 15 cm

Težina paketa: 1,1 kg

Uvoznik: Credenza doo Subotica

Zemlja porekla: Kina

Cena isporuke za ovaj proizvod je 295,00 RSD.

Napomena

Ako se odlučite za kupovinu više od jednog proizvoda, konačna cena isporuke zavisi od ukupne težine svih poručenih proizvoda i u svakom trenutku je možete proveriti klikom na ikonicu KORPA i zatim klikom na PREGLED KORPE.

Isto tako, ako na stranici za PLAĆANJE kao način plaćanja odaberete Plaćanje pouzećem, trošak isporuke će biti uvećan za poštarinu u iznosu od 1% od ukupne otkupne vrednosti naručenih proizvoda,  minimum 20.00 RSD i za poštarinu za rukovanje otkupnom pošiljkom u visini od 30.00 RSD po važećem cenovniku Pošte Srbija.

Više o uslovima isporuke pročitajte ovde.

Credenza je pokrenuta od strane dva prijatelja zaljubljenika u dizajn i uređenje enterijera koji su u konstantnoj potrazi za lepim stvarima kojima možete oplemeniti vaš životni prostor. Naša zajednička strast, svojevrsni Folie A Deux, kako mi volimo da to zovemo, za rezultat ima ponudu proizvoda koji su neobični, bezvremeni i pre svega prelepo dizajnirani. 

Saznaj više ovde!

Inspiracija

Oscar Zanetti je Italijanski umetnik koji je nasledio jednu od najpoznatijih fabrika za izradu umetnina od Murano stakla. Njegovi predaci su osnivači imperije i svetski poznatih dela napravljenih baš na ovom Venecijanskom ostrvu, koje je vekovima poznato širom sveta po izradi najdivnijih skulptura od stakla. Svaka skulptura ili predmet su napravljeni ručni i predstavljaju unikatan komad koji se često može naći u najskupljim galerijama sveta. Naš BLACK KNOT je inspiracija na jedno od Zanettijevih poznatih dela, koji je napravljen od duvanog stakla. Ovaj Čvor će dočarati duh Venecijanskih majstora u vaš dom.

Zašto mislimo da će vam se svideti

Jedinstvenost ručne izrade staklenih predmeta oduvek je fasciniralo estete i dizajnere zbog svoje čistote oblika i boja izrađenih veštim rukama majstora i umetnika. BLACK KNOT je kompleksna arhaična figura lopte sačinjena od jedne duvane staklene cevi, koja se prepliće i stvara vizuelni efekat pokreta vode koja teče, vazduha koji struji, energije koja povezuje. Njeni detalji i izrada su impozantniji što je veličina Čvora manja. Naša lopta je prečnika 15 cm što je čini idealnom za vašu zaključanu staklenu vitrinu, kao mala dragocenost kojoj se uvek možete diviti a bez bojazni da će naprasno nestati iz vaše kolekcije.

U vašem prostoru

BLACK KNOT je delikatan predmet manjih dimenzija izrađen od ručno duvanog Murano stakla, za čiju izradu je služila inspiracija čuvenog Zanettijevog Čvora sa Venecijanskog ostrva Murano. Delikatni detalji arhaične lopte čine ovaj komad odličnom dopunom za vašu dragocenu kolekciju u vitrini, prozorskom oknu ili centralnom dekoracijom vašeg klub stola dnevne sobe. Postavljajući je na neutralnu površine ističete njenu lepotu, a sa odrazom na staklu pojačavate efekat njene kompleksnosti i dajete joj posebnu dinamiku

 

News
Letter

Vesti o novim proizvodima, trendovima i specijalnim popustima direktno u vašem inbox-u!