Dobro došli na CREDENZA online!

Black Wave

2.200,00 RSD

Keramička vaza sa zlatnim akcentima iz kolekcije Black Wave.

Brend: Credenza Objects

3 na zalihama

Naziv: Black Wave

Tip: Vaza

Model: Black Wave I

Količina: 1 komad

Boja: Bela, Siva, Crna, Zlatna

Materijal: Keramika

Dimenzije: Prečnik 13.5 cm, V 29.5 cm

Težina paketa: 1.25kg

Uvoznik: Credenza doo Subotica

Zemlja porekla: Kina

Cena isporuke za ovaj proizvod je 415,00 RSD.

Napomena

Ako se odlučite za kupovinu više od jednog proizvoda, konačna cena isporuke zavisi od ukupne težine svih poručenih proizvoda i u svakom trenutku je možete proveriti klikom na ikonicu KORPA i zatim klikom na PREGLED KORPE.

Isto tako, ako na stranici za PLAĆANJE kao način plaćanja odaberete Plaćanje pouzećem, trošak isporuke će biti uvećan za poštarinu u iznosu od 1% od ukupne otkupne vrednosti naručenih proizvoda,  minimum 20.00 RSD i za poštarinu za rukovanje otkupnom pošiljkom u visini od 30.00 RSD po važećem cenovniku Pošte Srbija.

Više o uslovima isporuke pročitajte ovde.

Credenza je pokrenuta od strane dva prijatelja zaljubljenika u dizajn i uređenje enterijera koji su u konstantnoj potrazi za lepim stvarima kojima možete oplemeniti vaš životni prostor. Naša zajednička strast, svojevrsni Folie A Deux, kako mi volimo da to zovemo, za rezultat ima ponudu proizvoda koji su neobični, bezvremeni i pre svega prelepo dizajnirani. 

Saznaj više ovde!

Inspiracija

Vaza, kao sud koji sakuplja vodu i daje oblik svemu što u nju stavimo, simbolizuje pre svega materijalni svet. Međutim, u Budizmu ona je simbol duhovnog prosvetljenja, slobode uma i tela. Često korištena za drevne obrede i ispijanje raznih napitaka, vaza je dobijala različite namene kroz istoriju. Današnji, zapadni moderan svet je koristi za odlaganje sitnica i ukrašavanje doma sa cvetnim aranžmanima. Ona se nalazi gotovo u svakom kutku naše kuže, bilo da je to u kuhinji, kupatilu, dvorištu ili kancelariji, sa koloritnim cvećem, čini prostor srećnijim i potpunijim.

Zašto mislimo da će vam se svideti

Vaza je neizostavni ukras svakog doma. Ona je načinjena kako bi prenosila vodu, kao krčag, ili da se u nju odlažu razne sitnice, ali pre svega za ukrasno cveće, što je čini suštinskim predmetom u kućnim enterijerima. Vaze BLACK WAVE dolaze u tri dimenzije i kao celina čine centralni ukras trpezarijskog stola. Grlo vaze je uže, što omogućava postavljanje malih cvetnih aranžmana i ostavlja prostor kako bi se istakla lepota ručno oslikane vaze. Vaza je skulptura sama po sebi, sa crno-sivim talasima i zlatnim detaljima, daje luksuzan izgled vašem stolu ili komodi. Keramičke izrade i poprilično velikih dimenzija, ostavlja prostora za uklapanje na način koji vama najviše odgovara.

U vašem prostoru

BLACK WAVE vaze su napravljene od keramike i velikih su dimenzija, što im omogućava da stoje samostalno kao skulpture. U kombinaciji sa koloritnim cvetnim aranžmanima dobijaju novu dimenziju, gde se crno-sivi detalji lako ističu u odnosu na različite boje cveća. Zbog svojih neutralnih boja i oblika, odlično se slažu sa ostalim dekorom vašeg doma i ne iziskuju posebno pozicioniranje. Predlažemo kombinaciju sve tri vaze zajedno bez cvetnih aranžmana ili samostalno sa manjim buketima, sitnih cvetova i zelenom pozadinom, koja će isticati lepotu vaze.

News
Letter

Vesti o novim proizvodima, trendovima i specijalnim popustima direktno u vašem inbox-u!