Dobro došli na CREDENZA online!

Bookvalista

7.990,00 RSD

Figura od resina dostupna u 2 boje.

Brend: Credenza Objects

SKU DEK053 Kategorije ,

Naziv: Bookvalista

Tip: Figura

Model: A / B

Količina: 1 komad

Boja: Model A: Bakarna / Model B: Bela

Materijal: Resin

Dimenzije: 22 cm x 14 cm, V 30 cm

Težina paketa: 1,5 kg

Uvoznik: Credenza doo Subotica

Zemlja porekla: Kina

Cena isporuke za ovaj proizvod je 295,00  RSD.

Napomena

Ako se odlučite za kupovinu više od jednog proizvoda, konačna cena isporuke zavisi od ukupne težine svih poručenih proizvoda i u svakom trenutku je možete proveriti klikom na ikonicu KORPA i zatim klikom na PREGLED KORPE.

Isto tako, ako na stranici za PLAĆANJE kao način plaćanja odaberete Plaćanje pouzećem, trošak isporuke će biti uvećan za poštarinu u iznosu od 1% od ukupne otkupne vrednosti naručenih proizvoda,  minimum 20.00 RSD i za poštarinu za rukovanje otkupnom pošiljkom u visini od 30.00 RSD po važećem cenovniku Pošte Srbija.

Više o uslovima isporuke pročitajte ovde.

Credenza je pokrenuta od strane dva prijatelja zaljubljenika u dizajn i uređenje enterijera koji su u konstantnoj potrazi za lepim stvarima kojima možete oplemeniti vaš životni prostor. Naša zajednička strast, svojevrsni Folie A Deux, kako mi volimo da to zovemo, za rezultat ima ponudu proizvoda koji su neobični, bezvremeni i pre svega prelepo dizajnirani. 

Saznaj više ovde!

Inspiracija

„Liber“ je latinski naziv za knjigu od koje je i potekla reč na engleskom za biblioteku. Tokom istorije knjge su prešle put od rukom pisanih i obojenih pergamenata do štampanih izdanja sa pronalaskom štamparije 1440.godine od strane Johannes Gutenberg-a. Danas smo svedoci tranzicije knjige sa štampanog u digitalnu formu sa audio formatom. Budućnost knjige je stigla, ali klasična knjiga ostaje kao testament naše istorije.

Zašto mislimo da će vam se svideti

U vašem prostoru

News
Letter

Vesti o novim proizvodima, trendovima i specijalnim popustima direktno u vašem inbox-u!