Dobro došli na CREDENZA online!

Casper

2.080,00 RSD3.960,00 RSD

Keramička skulptura u beloj boji.

SKU DEK052 Kategorije ,

Naziv: Casper

Tip: Skulptura

Model: A / B

Količina: 1 komad

Boja: Bela

Materijal: Keramika

Dimenzije: Model A: 25 cm x 11 cm, V 45 cm / Model B: 18,5 cm x 8 cm, V 28 cm

Težina paketa: Model A: 1,8 kg / Model B: 0,9 kg

Uvoznik: Credenza doo Subotica

Zemlja porekla: Kina

Cena isporuke za ovaj proizvod je 415,00 RSD za model A i 415,00 RSD za model B.

Napomena

Ako se odlučite za kupovinu više od jednog proizvoda, konačna cena isporuke zavisi od ukupne težine svih poručenih proizvoda i u svakom trenutku je možete proveriti klikom na ikonicu KORPA i zatim klikom na PREGLED KORPE.

Isto tako, ako na stranici za PLAĆANJE kao način plaćanja odaberete Plaćanje pouzećem, trošak isporuke će biti uvećan za poštarinu u iznosu od 1% od ukupne otkupne vrednosti naručenih proizvoda,  minimum 20.00 RSD i za poštarinu za rukovanje otkupnom pošiljkom u visini od 30.00 RSD po važećem cenovniku Pošte Srbija.

Više o uslovima isporuke pročitajte ovde.

Credenza je pokrenuta od strane dva prijatelja zaljubljenika u dizajn i uređenje enterijera koji su u konstantnoj potrazi za lepim stvarima kojima možete oplemeniti vaš životni prostor. Naša zajednička strast, svojevrsni Folie A Deux, kako mi volimo da to zovemo, za rezultat ima ponudu proizvoda koji su neobični, bezvremeni i pre svega prelepo dizajnirani. 

Saznaj više ovde!

Inspiracija

Casper, prijateljski duh je karakter iz istoimenog filma, stripa i video igara 90-tih godina prošlog veka. Nastao pod vođstvom Famous Studio-a 1952. godine, postaje jedan od najomiljenijih likova u decenijama koje dolaze. Casper je postao internacionalni simbol prijateljstva adaptacijom poznatog stripa u crtane i igrane forme, gde njegove avanture prate milioni gledalaca širom sveta.

Zašto mislimo da će vam se svideti

Casper je adaptirani prijateljski duh u apstraktnoj skulpturi napravljenoj od keramike sa sjajnim belim finišem. Zbog svoje veličine može biti samostalno izložen na komodu ili konzolnu policu, pružajući vašem ambijentu mističnu notu tajnih svetova ovog poznatog junaka. Površina je obrađena sa mnoštvom malih rupica kroz koje probija svetlost, te sa usmerenim svetlom dobijate neverovatan efekat isijavanja skulpture.

U vašem prostoru

Casper dolazi u dve veličine, što ga čini neverovatno atraktivnim dekorativnim komadom kada se izlaže u paru. Iako je samostalno izložen dovoljno impozantan, najviše se ističe kontrastnom okolinom tamnijeg nameštaja ili zidova. Casper ne može biti nevidljiv u vašem domu, samo u slučaju da vi to želite.

News
Letter

Vesti o novim proizvodima, trendovima i specijalnim popustima direktno u vašem inbox-u!