Dobro došli na CREDENZA online!

Chatte Noire

3.760,00 RSD

Interesantna stona lampa u obliku mačke dostupna u 3 varijante.

Brend: Credenza Luminaires

SKU RSL003 Kategorije , Tagovi , ,

Naziv: Chatte Noire

Tip: Stona lampa

Model: Chatte A / B / C

Količina: 1 komad

Boja: Crna, Bela

Materijal: Metal

Dimenzije: A Š 30 cm, V 34 cm / B Š 36cm, V 23 cm / C Š 44cm , V 26 cm

Težina paketa: 2.1 kg

Sijalica: G9

Sijalica uključena u cenu: Ne

Zaštita: IP20

Uvoznik: Credenza doo Subotica

Zemlja porekla: Kina

Cena isporuke za ovaj proizvod je 545,00 RSD.

Napomena

Ako se odlučite za kupovinu više od jednog proizvoda, konačna cena isporuke zavisi od ukupne težine svih poručenih proizvoda i u svakom trenutku je možete proveriti klikom na ikonicu KORPA i zatim klikom na PREGLED KORPE.

Isto tako, ako na stranici za PLAĆANJE kao način plaćanja odaberete Plaćanje pouzećem, trošak isporuke će biti uvećan za poštarinu u iznosu od 1% od ukupne otkupne vrednosti naručenih proizvoda,  minimum 20.00 RSD i za poštarinu za rukovanje otkupnom pošiljkom u visini od 30.00 RSD po važećem cenovniku Pošte Srbija.

Više o uslovima isporuke pročitajte ovde.

Credenza je pokrenuta od strane dva prijatelja zaljubljenika u dizajn i uređenje enterijera koji su u konstantnoj potrazi za lepim stvarima kojima možete oplemeniti vaš životni prostor. Naša zajednička strast, svojevrsni Folie A Deux, kako mi volimo da to zovemo, za rezultat ima ponudu proizvoda koji su neobični, bezvremeni i pre svega prelepo dizajnirani. 

Saznaj više ovde!

Inspiracija

Udomite crnu mačku i dok se okrenete ona će vam postati prijatelj za ceo zivot.

Ali kroz vekove, ova divna mračna, divna i prijateljski nastrojena stvorenja trpe stigmu kulturoloških i istorijskih mitova zbog koji se prema njima odnosimo sa strahopoštovanjem ili ih se plašimo. Ipak, jednom kada shvatimo koliko često nam se dešava da nam crna mačka pređe ulicu bilo danju ili noću verovatno ćemo preispitati svoje sujeverje. Ako ste prestravljeni svaki put kada vidite ovo kraljevsko stvorenje možda ste žrtva srednjevekovnog folklora koje nastavlja da uništava reputaciju ovih životinja. U srednjem veku, smatralo se da su crne mačke prikrivene veštice, demoni u obliku životinje koje veštice šalju da bi špijunirale ljude. Ali ta priča je za one koji pre svega veruju u veštice…Sa druge strane, nama ovde mnogo važnije i interesantnije, postoji verovanje da ove kraljice noći donose sreću na mnogo načina onima koji ih sretnu.U Starom Egiptu, predstavljale su božanstvo i smatralo se da donose sreću, plodnost, prosperitet i odbranu od svih bolesti.Isti slučaj je i danas u ostatku sveta. U Evropi se smatra da donosi sreću mornarima, donosi večnu ljubav ako se dobije za venčani poklon a ako je verovati Ircima donosi napredak na svim poljima ako se pojavi na vašem kućnom pragu… Zbog svoje elegancije, mističnosti i svih gore navedenih kontradiktornosti, crna mačka je omiljena inspiracija najeminentnijih proizvodjača kućnog dekora. Od najčeće zastupljenih figura i zidnih dekoracija do motiva na posteljini i zavesama.

Kao veliki ljubitelji ovih stvorenja i kao doprinos ovom trendu mi vam donosimo zanimljivu Chatte Noire seriju stonih lampi prelepog dizajna.

Zašto mislimo da će vam se svideti

Jednu stvar moramo odmah da razjasnimo:mi volimo mačke! Da bi se i vama svidela ova izuzetna CHATTE NOIRE lampa morate i vi biti ljubitelj ovih divnih životinja. Možda iz nekih razloga niste u mogućnosti da ih držite u vašem stanu ili kući ali zato uvek možete odabrati ovu lampu i tako ulepšati vaš životni prostor. Crna metalna konstrukcija lako će se uklopiti u različite kolorite i stilove enterijera. U ponudi su 3 modela iz iste serije:Walking, Sitting & Stretching. Položaj glave na svakom modelu se može menjati što lampu čini jos zanimljivijom i funkcionalnijom.

U vašem prostoru

Odbacite sve predrasude i sujeverja koje možda imate o crnim mačkama i postavite ovu lampu na vašu policu sa knjigama, komodu ili na stolić u vašem omiljenom kutku za čitanje. U vašoj spavaćoj sobi sa zidovima u boji cementa i sa posteljinom u tamno sivoj boji, postavite CHATTE NOIRE lampe na vaše noćne ormariće i doza misterije i elegancije je zagarantovana.Imate slobodan ćošak u vašem dnevnom boravku? Grupišite sva 3 modela iz CHATE NOIRE serije u razigranu instalaciju na podu i spremite se na komplimente vaših gostiju. Držite mačku kao kućnog ljubimca a želite ovu lampu? Vidimo kolekciju viralnih video klipova u najavi!

News
Letter

Vesti o novim proizvodima, trendovima i specijalnim popustima direktno u vašem inbox-u!