Dobro došli na CREDENZA online!

Coconut

5.180,00 RSD

Stona lampa iz serije EXTRAVAGANZA dostupna u 2 modela

Brend: LUCIDE

SKU RLUCSL001 Kategorije , Tagovi ,

Naziv: Coconut

Tip: Stona lampa

Model: Coconut SL Model A / Coconut SL Model B

Količina: 1 komad

Boja: Model A – Zelena & Zlatna / Model B – Crna

Materijal: Pamuk / Sintetički materijal

Dimenzije: Abažur Ø 30.5, V 21 cm / V 50 cm

Težina paketa: 2.7 kg

Sijalica: 1 x E27, 60 W max

Sijalica uključena u cenu: Ne

Mogućnost prigušivanja: Ne

Zaštita: IP20

Zemlja uvoza: Belgija

Zemlja porekla: Kina

Uvoznik: Credenza doo Subotica

Cena isporuke za ovaj proizvod je 545,00 RSD.

Napomena

Ako se odlučite za kupovinu više od jednog proizvoda, konačna cena isporuke zavisi od ukupne težine svih poručenih proizvoda i u svakom trenutku je možete proveriti klikom na ikonicu KORPA i zatim klikom na PREGLED KORPE.

Isto tako, ako na stranici za PLAĆANJE kao način plaćanja odaberete Plaćanje pouzećem, trošak isporuke će biti uvećan za poštarinu u iznosu od 1% od ukupne otkupne vrednosti naručenih proizvoda,  minimum 20.00 RSD i za poštarinu za rukovanje otkupnom pošiljkom u visini od 30.00 RSD po važećem cenovniku Pošte Srbija.

Više o uslovima isporuke pročitajte ovde.

Credenza je pokrenuta od strane dva prijatelja zaljubljenika u dizajn i uređenje enterijera koji su u konstantnoj potrazi za lepim stvarima kojima možete oplemeniti vaš životni prostor. Naša zajednička strast, svojevrsni Folie A Deux, kako mi volimo da to zovemo, za rezultat ima ponudu proizvoda koji su neobični, bezvremeni i pre svega prelepo dizajnirani. 

Saznaj više ovde!

Inspiracija

Sigurno ćete se složiti ako kažemo da ni jedan prostor nije kompletan bez adekvatne lampe. Kada uređujete svoj životni ili radni prostor, posebnu pažnju treba obratiti na rasvetu, koja joj daje potrebnu dubinu i emociju, koja joj omogućava osvetljenje i funkcionalnost.

Stone lampe su komadi čija funkcija je upravo to, da prikaže emociju prostora u kojoj se nalazi i koju osvetljava.

Često se u projektima za dizajn enterijera, arhitekte i dizajneri marginalno osvrću na rasvetna tela i osvetljenje uopšteno, što dovodi do teških i nepotrebnih prepravki pri završnoj izradi prostora.

Zato je potrebno na vreme osmisliti kako će vaše prostorije biti osvetljene, i u napred odrediti koje rasvetno telo će gde biti pozicionirano i sa kakvim karakteristikama.

Kako bi smo razumeli koju emociju i kakav ambijent daje određena vrsta stone lampe, pozabavićemo se njenim tipovima, načinima osvetljavanja i pozicioniranja u vašem prostoru.

Nastavite sa čitanjem ovde.

Zašto mislimo da će vam se svideti

Kombinacija funkcionalnosti stone lampe i razigranog dizajnerskog rešenja. Prava egzotična scena se odigrava ipod pamučnog abažura klasičnog dizajna. Dve šimpanze se penju na drvo kokosa. Jedan od majmuna željno bere kokose dok ga drugi, manji, pogledom podržava. Vrg palme je obasjan svetiljkom koja difuzno raspršuje svetlost.

U vašem prostoru

COCONUT stona lampa je visoka 50 cm i privlačiće poglede vaših gostiju gde god da je postavite. Coconut lampa je dostupna u 2 klasične boje, zelenoj sa zlatnim postoljem i u crnoj sa crnim postoljem te se lako uklapaju kako u klasične tako i u moderno uređene enterijere.

News
Letter

Vesti o novim proizvodima, trendovima i specijalnim popustima direktno u vašem inbox-u!