Dobro došli na CREDENZA online!

Comb

5.760,00 RSD

Keramička vaza ručne izrade u 2 veličine.

Brend: Credenza Objects

SKU DEK012 Kategorije , Tagovi , ,

Naziv: Comb

Tip: Vaza

Model: Comb A / B

Količina: 1 komad

Boja: Bela

Materijal: Keramika

Dimenzije:  A Prečnik 30 cm, V 20 cm, B Prečnik 23 cm, V 38 cm

Težina paketa: A 3.9 kg / B 4.5 kg

Uvoznik: Credenza doo Subotica

Zemlja porekla: Kina

Cena isporuke za ovaj proizvod je 545,00 RSD.

Napomena

Ako se odlučite za kupovinu više od jednog proizvoda, konačna cena isporuke zavisi od ukupne težine svih poručenih proizvoda i u svakom trenutku je možete proveriti klikom na ikonicu KORPA i zatim klikom na PREGLED KORPE.

Isto tako, ako na stranici za PLAĆANJE kao način plaćanja odaberete Plaćanje pouzećem, trošak isporuke će biti uvećan za poštarinu u iznosu od 1% od ukupne otkupne vrednosti naručenih proizvoda,  minimum 20.00 RSD i za poštarinu za rukovanje otkupnom pošiljkom u visini od 30.00 RSD po važećem cenovniku Pošte Srbija.

Više o uslovima isporuke pročitajte ovde.

Credenza je pokrenuta od strane dva prijatelja zaljubljenika u dizajn i uređenje enterijera koji su u konstantnoj potrazi za lepim stvarima kojima možete oplemeniti vaš životni prostor. Naša zajednička strast, svojevrsni Folie A Deux, kako mi volimo da to zovemo, za rezultat ima ponudu proizvoda koji su neobični, bezvremeni i pre svega prelepo dizajnirani. 

Saznaj više ovde!

Inspiracija

Pčelinje saće je kroz ljudsku istoriju bilo inspiracija mnogim arhitektama, umetnicima i književnicima. Zbog svog prepoznatljivog heksagonalnog oblika, korišteno je u mozaicima, urbanim eksterijerima i kao savršeni akustični enterijer, zbog načina na koji se zvuk i svetlost prelama preko njega. Pored vizuelnih i audio atributa njegovog oblika, pčelinje saće je pre svega korišteno u nutritivne svrhe i oduvek značilo izvor života.

COMB vaze su izrađene po inspiraciji vrednih pčela radilica i donose vašem domu dah prirode i umetnost njenih kreatora.

Zašto mislimo da će vam se svideti

Ručno rađeni predmeti imaju posebno mesto u svačijem domu. Oni su produkt umetnika i veštih ruku kreatora. Vrednost takvog predmeta se ogleda u detaljima i izradi, u umešnosti samog stvaraoca, kao i materijala koji se koristi za izradu. COMB su ručno rađene vaze napravljene od keramike i dolaze u dve veličine. Detalji na njima su impresivni, pravljeni od tankih ljuspica keramike, sastavljenim tako da odaju utisak pčelinjeg saća. Košnica je umetnost sama po sebi, ali smo sigurni da će upotpunjena diskretnim cvetnim aranžmanom, biti glavna tema razgovora vaših gostiju na večeri.

U vašem prostoru

COMB je ručno pravljena keramička vaza, koja dolazi u dve veličine. Duguljasta sa visinom od 38cm dozvoljava aranžiranje velikog sečenog cveća, koja upotpunjuje vaš trpezarijski sto ili konzolu na ulazu u vaš dom. Manja, oblija vaza sa većim dijametrom, širi se kao centralni komad vašeg klub stola ili stola za ručavanje. Idealna je za dekoraciju već postavljenog stola za obedovanje, jer ne zaklanja pogled vašim gostima a dozvoljava nesmetano služenje i serviranje hrane. Aranžman kraće sečenog cveća buketnih linija, stvara savršenu kombinaciju sa Košnicom u obli i meki centralni dekor svake površine na koju je postavljena.

News
Letter

Vesti o novim proizvodima, trendovima i specijalnim popustima direktno u vašem inbox-u!