Dobro došli na CREDENZA online!

Crystal Sky

10.300,00 RSD

Kristalna figura aviona.

Brend: Credenza Objects

Nema na zalihama

SKU DEK034 Kategorije , Tagovi , ,

Naziv: Crystal Sky

Tip: Figura

Model: Crystal Sky

Količina: 1 komad

Boja: Transparent

Materijal: Kristal

Dimenzije: 27 x 28 cm, V 15 cm

Težina paketa: 1.95 kg

Uvoznik: Credenza doo Subotica

Zemlja porekla: Kina

Cena isporuke za ovaj proizvod je 295,00 RSD.

Napomena

Ako se odlučite za kupovinu više od jednog proizvoda, konačna cena isporuke zavisi od ukupne težine svih poručenih proizvoda i u svakom trenutku je možete proveriti klikom na ikonicu KORPA i zatim klikom na PREGLED KORPE.

Isto tako, ako na stranici za PLAĆANJE kao način plaćanja odaberete Plaćanje pouzećem, trošak isporuke će biti uvećan za poštarinu u iznosu od 1% od ukupne otkupne vrednosti naručenih proizvoda,  minimum 20.00 RSD i za poštarinu za rukovanje otkupnom pošiljkom u visini od 30.00 RSD po važećem cenovniku Pošte Srbija.

Više o uslovima isporuke pročitajte ovde.

Credenza je pokrenuta od strane dva prijatelja zaljubljenika u dizajn i uređenje enterijera koji su u konstantnoj potrazi za lepim stvarima kojima možete oplemeniti vaš životni prostor. Naša zajednička strast, svojevrsni Folie A Deux, kako mi volimo da to zovemo, za rezultat ima ponudu proizvoda koji su neobični, bezvremeni i pre svega prelepo dizajnirani. 

Saznaj više ovde!

Inspiracija

Kada je avion prvi put napravljen 1920/tih godina prošlog veka, ostavio je običnog čoveka u neverici, a umetnike, dizajnere i arhitekte zauvek fascinirane i inspirisane ovim objektom. Kao simbol inovativnog čoveka koji je krenuo u budućnost, avion predstavlja jedno od najvećih čovekovih tehnoloških dostignuća, koji nas je uveo u ekspanzivnu treću industrijsku revoluciju. Kada je jednom poleteo, čovek se više nikada nije spustio, želeći leteti više i dalje. CRYSTAL SKY na vašem stolu ili komodi oduševiće vas svojom čistoćom i muževnošću, simbolišući sve ono što je čovek postigao od dana kada se vinuo u nebo.

Zašto mislimo da će vam se svideti

Kristal, kao večiti materijal za izradu predmeta i ukrasa, od davnina zauzima posebno mesto u uređenju kućnog enterijera. Vaze, čaše i flaše za pića, tanjiri, lusteri i lampe uvek su se izrađivali od najfinijeg kristala, što zbog svoje čistoće, što zbog neverovatnog vizuelnog efekta koji daje svakom predmetu.

CRYSTAL SKY je još jedna figura napravljena od najfinijeg kristala kako bi oslikavala nepregledno prostranstvo neba i simbolizovala čovekovo najveće tehnološko dostignuće, avion. On je muževan i elegantan, kristalno čist i bezbojan, što ga čini lako uklopljivim u bilo koji ambijent. Igra prelomljene svetlosti koja prolazi kroz njega, ostavlja tragove na okolnom nameštaju i akcentuje avion na način na koji samo kristal može.

U vašem prostoru

CRYSTAL SKY je jedinstven predmet iz naše kolekcije koji je napravljen kompletno od kristala, što daje posebnu čistoću njegovoj izradi. Bogato izrađeni delovi aviona i savršena glatka linija čine ovaj jedinstven predmet neizostavnim u vašem enterijeru. U kombinaciji kontrastnih površina vašeg radnog stola ili pozadinskih polica sa knjigama, ovaj komad kristala daje raskošan efekat i budi dinamiku prostora. Postolje aviona nudi priliku postavljanja na različite površine. Predlažemo i nešto sasvim nesvakidašnje, učvršćivanje aviona vertikalno na zid, dva ili više komada u pokretu poniranja ka zemlji. Takva postavka CRYSTAL SKY figure će sigurno ostaviti posmatrača intrigiranim a vaš zid naglašen divnim kristalnim avionom.

News
Letter

Vesti o novim proizvodima, trendovima i specijalnim popustima direktno u vašem inbox-u!