Dobro došli na CREDENZA online!

Feather

1.500,00 RSD1.800,00 RSD

Figura pera od resina i kristala dostupna u 2 veličine.

Brend: Credenza Objects

Stanje: Roba sa greškom. Sitne nesavršenosti nastale prilikom farbanja proizvoda.

SKU DEK025 Kategorija Tagovi , , ,

Naziv: Feather

Tip: Figura

Model: Feather M/L

Količina: 1 kom

Boja: Bela, Zlatna, Transparent

Materijal: Resin, Kristal

Dimenzije: M 6.5 x 5 cm, V 28.5 cm / L 10.5 x 9.5 cm, V 34 cm

Težina paketa: M 0.55 kg / L 0.8 kg

Uvoznik: Credenza doo Subotica

Zemlja porekla: Kina

Cena isporuke za ovaj proizvod je 415,00 RSD.

Napomena

Ako se odlučite za kupovinu više od jednog proizvoda, konačna cena isporuke zavisi od ukupne težine svih poručenih proizvoda i u svakom trenutku je možete proveriti klikom na ikonicu KORPA i zatim klikom na PREGLED KORPE.

Isto tako, ako na stranici za PLAĆANJE kao način plaćanja odaberete Plaćanje pouzećem, trošak isporuke će biti uvećan za poštarinu u iznosu od 1% od ukupne otkupne vrednosti naručenih proizvoda,  minimum 20.00 RSD i za poštarinu za rukovanje otkupnom pošiljkom u visini od 30.00 RSD po važećem cenovniku Pošte Srbija.

Više o uslovima isporuke pročitajte ovde.

Credenza je pokrenuta od strane dva prijatelja zaljubljenika u dizajn i uređenje enterijera koji su u konstantnoj potrazi za lepim stvarima kojima možete oplemeniti vaš životni prostor. Naša zajednička strast, svojevrsni Folie A Deux, kako mi volimo da to zovemo, za rezultat ima ponudu proizvoda koji su neobični, bezvremeni i pre svega prelepo dizajnirani. 

Saznaj više ovde!

Inspiracija

Ovaj čudnovati rekvizit, svima poznat kao set za pisanje sa guščijim ili labudovim perom, nastao je u 9.v. n. e. kao revolicionarni izum, koji je u mnogome olakšavao pisanje na pergamentu ili papirusu. Svoju najveću primenu je doživeo u srednjem veku, kada ga je praktično svako domaćinstvo imalo. Vremena su se promenila, tehnologija je napredovala i donela nam je potpuno nove alate za pisanje. Zato se danas ”pera” nalaze na našim stolovima kao ukras i podsetnik na pisanje kao umetnost, počevši od samog alata pa sve do načina ispisivanja reči.

Zašto mislimo da će vam se svideti

Moderno doba je donelo čoveku tehnologiju koju koristi u svakodnevnom životu i polako počinje zaboravljati tradiciju i načine funkcionisanja pre nje. Tako je retko da danas možete videti set pera za pisanje na nečijem kancelarijskom stolu ili u nečijoj kolekciji olovaka. Iako sa njima niko više ne piše, ona predstavljaju simboliku za polako već izumrlu veštinu ručno pisanih knjiga i pisama, koju su naši predi prenosili na nove generacije. Naše FEATHER figure će vam vratiti duh stare umetnosti svojom elegantnom belo-zlatnom bojom i kristalnim postoljem.

U vašem prostoru

FEATHER figure su izrađene od epoxy smole sa kristalnim postoljem visine od čak 34cm što ih čini impozantnim komadom vašeg radnog stola ili biblioteke. Zbog svoje bele boje sa zlatnim ivicama čini idealna kontrast drvenim i tamnim površinama stola ili police, dok postavljajući ih na staklene ili neutralne površine, daje više futuristički efekat zbog svoje reflektujuće kristalne podloge.  Za koju god kombinaciju se odlučili, sigurni smo da će FEATHER činiti nesvakidašnji i smeli odabir dekoracije vašeg prostora

News
Letter

Vesti o novim proizvodima, trendovima i specijalnim popustima direktno u vašem inbox-u!