Dobro došli na CREDENZA online!

Ferdinand

5.400,00 RSD

Keramička figura bika u zlatnoj boji.

Brend: Credenza Objects

Nema na zalihama

SKU DEK029 Kategorije , Tagovi , ,

Naziv: Ferdinand

Tip: Figura

Model: Ferdinand

Količina: 1 kom

Boja: Zlatna

Materijal: Keramika

Dimenzije: 38 x 13 cm, V 26.5 cm

Težina paketa: 1.9 kg

Uvoznik: Credenza doo Subotica

Zemlja porekla: Kina

Cena isporuke za ovaj proizvod je 295,00 RSD.

Napomena

Ako se odlučite za kupovinu više od jednog proizvoda, konačna cena isporuke zavisi od ukupne težine svih poručenih proizvoda i u svakom trenutku je možete proveriti klikom na ikonicu KORPA i zatim klikom na PREGLED KORPE.

Isto tako, ako na stranici za PLAĆANJE kao način plaćanja odaberete Plaćanje pouzećem, trošak isporuke će biti uvećan za poštarinu u iznosu od 1% od ukupne otkupne vrednosti naručenih proizvoda,  minimum 20.00 RSD i za poštarinu za rukovanje otkupnom pošiljkom u visini od 30.00 RSD po važećem cenovniku Pošte Srbija.

Više o uslovima isporuke pročitajte ovde.

Credenza je pokrenuta od strane dva prijatelja zaljubljenika u dizajn i uređenje enterijera koji su u konstantnoj potrazi za lepim stvarima kojima možete oplemeniti vaš životni prostor. Naša zajednička strast, svojevrsni Folie A Deux, kako mi volimo da to zovemo, za rezultat ima ponudu proizvoda koji su neobični, bezvremeni i pre svega prelepo dizajnirani. 

Saznaj više ovde!

Inspiracija

Značenje Bika je duboko povezana sa sunčevom energijom, odvažnošću, snagom i muškom plodnosti. Pojava simbola bika se javlja još u preistorijskom dobu na zidovima pećina, kao i u svim drevnim religijama kao predmet obožavanja. Večita inspiracija umetnicima, piscima, astronomima i astrologičarima. Verovalo se da bik poseduje sunčevu i božansku snagu i kao takav se često koristio za prikazivanje nekih božanstava. Bilo da je Bik vaš astrološki znak, ili ste poštovaoci rodea, ili se prosto divite njegovoj muskulaturi, figura FERDINAND će učiniti vaš prostor ispunjen muževnošću, snagom i energijom.

Zašto mislimo da će vam se svideti

Nasuprot težnji simbolike bika da prikazuje snagu i muževnost, naš FERDINAND dolazi sa punijim izrazom zaobljenih linija, što ga čini pitomijim i ženstvenijim. Zlatna boja na keramici daje mu sjajni finiš i dozu luksuza, koja u kombinaciji sa drvetom i tamnim metalom izdvaja ovaj komad kućnog dekora kao jedinstven. Navikli smo da gledamo bika sa klasičnim muskulaturnim detaljima, snažnog i ne tako retko opasnog izgleda, međutim umetnički odraz na ovoj figuri daje poseban senzibilitet nama već poznatoj životinji.

U vašem prostoru

FERDINAND je bik izrađen od keramike nežnih i zaobljenih linija, što ga čini elegantnim i prilagodljivim i najzahtevnijim estetama. Njegova luksuzna zlatna boja se odlično slaže sa drvenim i tamnim površinama, a u kombinaciji sa usmerenim svetlom ističe se njegova obla i meka površina. Njegova dužina od 38cm dozvoljava samostalno izlaganja, i kao takva nikada neće ostavljati utisak da nešto prostoru nedostaje. U slučaju da želite da ga upotpunite sa nečim, nikada ne možete pogrešiti sa kućnom biljkom ili cvetnim aranžmanom.

News
Letter

Vesti o novim proizvodima, trendovima i specijalnim popustima direktno u vašem inbox-u!