Dobro došli na CREDENZA online!

Fritz

2.960,00 RSD

Figura mačke od keramike.

Brend: Credenza Objects

1 na zalihama

SKU DEK031 Kategorije , Tagovi , ,

Naziv: Fritz

Tip: Figura

Model: Fritz

količina: 1 komad

Boja: Crna, Bela

Materijal: Keramika

Dimenzije: 47 x 13.5 cm, V 18 cm

Težina paketa: 1.8 kg

Uvoznik: Credenza doo Subotica

Zemlja porekla: Kina

Cena isporuke za ovaj proizvod je 415,00 RSD.

Napomena

Ako se odlučite za kupovinu više od jednog proizvoda, konačna cena isporuke zavisi od ukupne težine svih poručenih proizvoda i u svakom trenutku je možete proveriti klikom na ikonicu KORPA i zatim klikom na PREGLED KORPE.

Isto tako, ako na stranici za PLAĆANJE kao način plaćanja odaberete Plaćanje pouzećem, trošak isporuke će biti uvećan za poštarinu u iznosu od 1% od ukupne otkupne vrednosti naručenih proizvoda,  minimum 20.00 RSD i za poštarinu za rukovanje otkupnom pošiljkom u visini od 30.00 RSD po važećem cenovniku Pošte Srbija.

Više o uslovima isporuke pročitajte ovde.

Credenza je pokrenuta od strane dva prijatelja zaljubljenika u dizajn i uređenje enterijera koji su u konstantnoj potrazi za lepim stvarima kojima možete oplemeniti vaš životni prostor. Naša zajednička strast, svojevrsni Folie A Deux, kako mi volimo da to zovemo, za rezultat ima ponudu proizvoda koji su neobični, bezvremeni i pre svega prelepo dizajnirani. 

Saznaj više ovde!

Inspiracija

Mačak Fritz je junak isteimenog stripa nastao 1959. godine poznatog strip pisca Roberta Kramba. Strip govori o avanturama prevaranta Fritza, njegovoj lascivnoj prirodi i nemirnom duhu koji ga odvode u razne nevolje. Strip je doživeo i svoju ekranizaciju 1972. godine u vidu prvog nagrađenog animiranog filma, i spada u jedne u najuspešnijih nezavisnih underground stripova ikada napisanih. Fritz ostaje kao simbol provokativnog, lascivnog, nekonvencionalnog i znatiželjnog mačka, sa kojim se poistovećuju marginalci, neshvaćeni i odbačeni, oni koji donose svetu svu tu divnost nepoznatog.

Zašto mislimo da će vam se svideti

FRITZ je figura namenjena ljubiteljima strip i animirane umetnosti, velikih dimenzija i neobičnog, predimenzioniranog mačka. Izrađen od keramike dimenzija od 50cm, čini ga centralnom figurom vaše komode ili police. Zbog kontrastne crno-bele šare, crtanog ravnog lica i malih nogu, mačak Fritz izgleda kao da je upravo išetao iz vašeg omiljenog stripa ili animiranog filma i čini odličan dodatak vašoj kolekciji već postojećih junaka. U kombinaciji sa usmerenim svetlom, kao što osvetljavate omiljenu sliku, FRITZ dobija svoju pravu dimenziju i postaje centar dešavanja u vašoj prostoriji.

U vašem prostoru

Fritz je napravljen od keramike impozantnih dimenzija, što ga čini dekorativnim predmetom zahvalnim za samostalno izlaganje. Zbog svojih kontrastnih šara akcentuje se u prostoru koji je uređen u umerenim linijama i bojama, s toga je najefektnije ga postaviti na neutralnu površinu sa obaveznim svetlom koje će naglašavati oblike i šare ovog strip junaka. Ukoliko želite da ga otvorite pogledima, a ne držite u svojim zatvorenim kolekcijama, odlično izgleda u kombinaciji sa kućnim biljkama na konzoli ili komodi sa televizorom.

News
Letter

Vesti o novim proizvodima, trendovima i specijalnim popustima direktno u vašem inbox-u!