Dobro došli na CREDENZA online!

Gambit

10.160,00 RSD

Kristalna dekoracija za sto u obliku šahovske table sa figurama.

Brend: Credenza Objects

1 na zalihama

Naziv: Gambit

Tip: Figura

Model: Gambit

Količina: 1 komad

Boja: Transparent, Peskarena

Materijal: Staklo, Kristal

Dimenzije: 37 x 37 cm, V 8.5 cm

Teđina paketa: 7 kg

 

Uvoznik: Credenza doo Subotica

Zemlja porekla: Kina

Cena isporuke za ovaj proizvod je 705,00 RSD.

Napomena

Ako se odlučite za kupovinu više od jednog proizvoda, konačna cena isporuke zavisi od ukupne težine svih poručenih proizvoda i u svakom trenutku je možete proveriti klikom na ikonicu KORPA i zatim klikom na PREGLED KORPE.

Isto tako, ako na stranici za PLAĆANJE kao način plaćanja odaberete Plaćanje pouzećem, trošak isporuke će biti uvećan za poštarinu u iznosu od 1% od ukupne otkupne vrednosti naručenih proizvoda,  minimum 20.00 RSD i za poštarinu za rukovanje otkupnom pošiljkom u visini od 30.00 RSD po važećem cenovniku Pošte Srbija.

Više o uslovima isporuke pročitajte ovde.

Credenza je pokrenuta od strane dva prijatelja zaljubljenika u dizajn i uređenje enterijera koji su u konstantnoj potrazi za lepim stvarima kojima možete oplemeniti vaš životni prostor. Naša zajednička strast, svojevrsni Folie A Deux, kako mi volimo da to zovemo, za rezultat ima ponudu proizvoda koji su neobični, bezvremeni i pre svega prelepo dizajnirani. 

Saznaj više ovde!

Inspiracija

Šah je jedna od najstarijih igara, nastala u 6.v.n.e. u severnoj Indiji. Tokom istorije, dizajn šahovskog seta se menjao, u zavisnosti od geografskog položaja, dostupnosti materijala i potrebama tadašnjeg društva. Tako su nastajali setovi od keramike u 12.veku, livene metalne u srednjem veku pa sve do najčešće korišćenog materijala u izradi šahovskih figura, slonovače u 19. i 20. veku n. e. Napretkom tehnologije i novih materijala, dobijamo i nove oblike ove tradicionalne igre. Naš šahovski set je napravljen od stakla, što ga čini jedinstvenim a veoma zavodljivim svim ljubiteljima ove drevne igre.

Zašto mislite da će vam se svideti

Iako je šah tradicionalna, drevna igra, izrada same table i figura je odavno prevazišla tradiciju. U našim krajevima je i dalje najzastupljenija drvena šahovska tabla, iako ona može biti načinjena i od drugih materijala. GAMBIT je staklena šahovska tabla, pravljena od peskarenog stakla sa dvobojnim staklenim figurama sa završnim efektom ogledala. Takva izrada staklenih figura odaje utisak čistoće i jasnih linija, čini ovaj set svetlucavim i raskošnim, savršenim za moderni interijer vašeg dnevnog boravka ili biblioteke.

U vašem prostoru

Šahovska tabla GAMBIT je izrađena od peskarenog stakla sa glatkim i svetlucavim figurama, čiji je površinski sloj obrađen efektom ogledala u dve boje šahovskih suparnika. Zbog svoje veličine, odlično se uklapa sa površinama većih dimenzija, kao što je ugao pisaćeg stola vašeg radnog kutka ili na komodi pored vaših omiljenih knjiga. Predlažemo da tabla bude izložena svetlosti, kako bi efekat prelamanja kroz njene staklene površine bio puniji i raskošniji.

Staklenu šahovsku tablu prosto morate obožavati.

News
Letter

Vesti o novim proizvodima, trendovima i specijalnim popustima direktno u vašem inbox-u!