Dobro došli na CREDENZA online!

Go West

1.800,00 RSD

Figura od resina visine 30 cm.

Brend: Credenza Objects

Stanje: Roba sa grečkom. Nesavršenosti nastale u toku bojenja proizvoda.

2 na zalihama

SKU DEK064 Kategorija

Naziv: Go west

Tip: Figura

Model: Go West

Količina: 1 komad

Boja: Žuta

Materijal: Resin

Dimenzije: 23,5 cm  x 12 cm, V 30 cm

Težina paketa: 1,2 kg

Uvoznik: Credenza doo Subotica

Zemlja porekla: Kina

Cena isporuke za ovaj proizvod je 345,00 RSD.

Napomena

Ako se odlučite za kupovinu više od jednog proizvoda, konačna cena isporuke zavisi od ukupne težine svih poručenih proizvoda i u svakom trenutku je možete proveriti klikom na ikonicu KORPA i zatim klikom na PREGLED KORPE.

Isto tako, ako na stranici za PLAĆANJE kao način plaćanja odaberete Plaćanje pouzećem, trošak isporuke će biti uvećan za poštarinu u iznosu od 1% od ukupne otkupne vrednosti naručenih proizvoda,  minimum 20.00 RSD i za poštarinu za rukovanje otkupnom pošiljkom u visini od 30.00 RSD po važećem cenovniku Pošte Srbija.

Više o uslovima isporuke pročitajte ovde.

Credenza je pokrenuta od strane dva prijatelja zaljubljenika u dizajn i uređenje enterijera koji su u konstantnoj potrazi za lepim stvarima kojima možete oplemeniti vaš životni prostor. Naša zajednička strast, svojevrsni Folie A Deux, kako mi volimo da to zovemo, za rezultat ima ponudu proizvoda koji su neobični, bezvremeni i pre svega prelepo dizajnirani. 

Saznaj više ovde!

Inspiracija

Izreka „Go West, Young Man.“ je nastala još davne 1865. godine od strane novinara i političara Horace Greeley. Greeley je bio osnivač Republikanske partije koja je propagirala, po njemu, božije pravo Evropljana da se sele na zapadne teritorije Amerike. Ovakav potez je ugrozio američke starosedeoce ali je posledično doveo do formiranja ključnih teritorija današnjeg USA-a kao što je Kalifornija. Vek kasnije se interpretacija ovog pokreta počela primenjivati na liberarne manjinske grupacije kao što je LGBTQ+ kao i tadašnjeg prvog otvorenog gay kandidata za kongresmena Harvey Milk-a. Go West se vrlo brzo prebacuje i na pop kulturu, gde kao poznata obrada pesme The Village People i Pet Shop Boys-a postaje himna utopijskog života mladih.

Zašto mislimo da će vam se svideti

Sa bremenom na ramenu, željom za boljim sutra, simbolikom slobode i utopijskog života, skluptura Go West pruža eklektičan obris mladih u današnjem svetu. Drugačija, meka i ogoljena, ona prikazuje čoveka u želji da pokrene svoj svet i stvori bolje sutra, negde tamo, na zapadu. Pastelno žuta boja je ističe, stavlja na pijadestal i pokazuje žudnju i neprihvatanje stanja u kojem se nalazimo.

U vašem prostoru

Go West je skulptura pastelno žute boje visine od 30cm napravljena od visokokvalitetne epoxy smole. Skulptura spada u srednje komade kućnog dekora, te je kao takva lako uklopljiva u moderan ambijent. Predlažemo samostalno izlaganje zbog svoje posebnosti dizajna i kolorita, iako se može postaviti kontrastno u odnosu na postojeće dekoracije svetlijih nijansi i prirodnih materijala. Lako ćete je istaći sa malo usmerenog svetla koja će je akcentovati u vašem dnevnom ili radnom boravku.

News
Letter

Vesti o novim proizvodima, trendovima i specijalnim popustima direktno u vašem inbox-u!