Dobro došli na CREDENZA online!

Grace

1.750,00 RSD

Figura od resina u beloj boji.

Brend: Credenza Objects

Nema na zalihama

SKU DEK060 Kategorije ,

Naziv: Grace

Tip: Figura

Model: Grace

Količina: 1 komad

Boja: Bela

Materijal: Resin

Dimenzije: 17 cm x 9 cm, V 26 cm

Težina paketa: 0,9 kg

Uvoznik: Credenza doo Subotica

Zemlja porekla: Kina

Cena isporuke za ovaj proizvod je 415,00 RSD.

Napomena

Ako se odlučite za kupovinu više od jednog proizvoda, konačna cena isporuke zavisi od ukupne težine svih poručenih proizvoda i u svakom trenutku je možete proveriti klikom na ikonicu KORPA i zatim klikom na PREGLED KORPE.

Isto tako, ako na stranici za PLAĆANJE kao način plaćanja odaberete Plaćanje pouzećem, trošak isporuke će biti uvećan za poštarinu u iznosu od 1% od ukupne otkupne vrednosti naručenih proizvoda,  minimum 20.00 RSD i za poštarinu za rukovanje otkupnom pošiljkom u visini od 30.00 RSD po važećem cenovniku Pošte Srbija.

Više o uslovima isporuke pročitajte ovde.

Credenza je pokrenuta od strane dva prijatelja zaljubljenika u dizajn i uređenje enterijera koji su u konstantnoj potrazi za lepim stvarima kojima možete oplemeniti vaš životni prostor. Naša zajednička strast, svojevrsni Folie A Deux, kako mi volimo da to zovemo, za rezultat ima ponudu proizvoda koji su neobični, bezvremeni i pre svega prelepo dizajnirani. 

Saznaj više ovde!

Inspiracija

Reč Grace se kod nas prevodi kao milost, a nastala je od Latinske reči Gratus koja znači zahvalnost. Teolozi su razvili duhovni koncept značenja ove reči iz Grčkog izraza charis koja se prevodi kao milost, a odnosi se iključivo na Božiju uslugu. Termin je često korišten za opisivanje božanske milosti kojom Bog oprašta ljudima sve grehe. Grace simbolizuje eleganciju i prefinjenost, empatiju i božiju milost, nadu i spasenje, te kao takva se često nalazi u nazivima moderne kulture i književnosti.

Zašto mislimo da će vam se svideti

Graciozna Grace ispunjava prostoriju duhovnim mirom i elegancijom, ponosom i staloženošću. Njena bela boja simbolizuje čistotu i duhovnost, te kao takva se lako uklapa u svaki element vašeg doma. Grace je napravljena od epoxy smole, a izgleda kao vajarsko delo manjih dimenzija što je čini manjom skulpturom i kao takva odlično izgleda na klub stolu ili komodi. Ističe se neravnim površinama i patinom koja joj daje poseban karakter.

U vašem prostoru

Grace je napravljena od visokokvalitetne epoxy smole krečnjačko bele boje i visine od 30cm. Kao takva spada u skulpture manjih dimenzija te je lako uklopljiva u svačiji dom. Njenu gracioznost ističu vajarske linije izvajane od strane veštih majstora i kao takva vam donosi osećaj muzejskog eksponata baš tu na vašem stolu dnevne sobe.

News
Letter

Vesti o novim proizvodima, trendovima i specijalnim popustima direktno u vašem inbox-u!