Dobro došli na CREDENZA online!

Helmet

7.920,00 RSD

Staklena visilica u zlatnoj boji.

Brend: Credenza Luminaires

Nema na zalihama

Naziv: Helmet

Tip: Visilica

Model: Helmet 

Količina: 1 komad

Boja: Zlatna

Materijal: Staklo / Metal

Dimenzije: Prečnik 30 cm, V 120 cm

Težina paketa: 2.1 kg

Sijalica: E27

Sijalica uključena u cenu: Ne

Zaštita: IP20

Uvoznik: Credenza doo Subotica

Zemlja porekla: Kina

Cena isporuke za ovaj proizvod je 385,00 RSD.

Napomena

Ako se odlučite za kupovinu više od jednog proizvoda, konačna cena isporuke zavisi od ukupne težine svih poručenih proizvoda i u svakom trenutku je možete proveriti klikom na ikonicu KORPA i zatim klikom na PREGLED KORPE.

Isto tako, ako na stranici za PLAĆANJE kao način plaćanja odaberete Plaćanje pouzećem, trošak isporuke će biti uvećan za poštarinu u iznosu od 1% od ukupne otkupne vrednosti naručenih proizvoda,  minimum 20.00 RSD i za poštarinu za rukovanje otkupnom pošiljkom u visini od 30.00 RSD po važećem cenovniku Pošte Srbija.

Više o uslovima isporuke pročitajte ovde.

Credenza je pokrenuta od strane dva prijatelja zaljubljenika u dizajn i uređenje enterijera koji su u konstantnoj potrazi za lepim stvarima kojima možete oplemeniti vaš životni prostor. Naša zajednička strast, svojevrsni Folie A Deux, kako mi volimo da to zovemo, za rezultat ima ponudu proizvoda koji su neobični, bezvremeni i pre svega prelepo dizajnirani. 

Saznaj više ovde!

Inspiracija

Dok je Atomic Age bio fokusiran na polje arhitekture i industrijskog dizajna, SPACE AGE dizajn je obuhvatao mnogo više vrsta proizvoda široke potrošnje kao što su bili moda, animacija, televizijski programi, posuđe i rasveta. Počeci se vezuju za lansiranje Sputnik-a u svemir 1957. i oslikavao je veru i optimizam društva u tehnologiju i ideju o čovekovom osvajanju svemira. Stil se od početka obraćao širokim masama i zbog svoje forme koja je bila razumljiva svima vrlo lako je postao mejnstrim. U arhitekturi često povezivan sa kičem a u dizajnu upotrebnih stvari sa POP pokretom koji je bio fuzija umetnosti, pop kulture, mode i dizajna.Fokusiran na budućnost, SPACE AGE dizajn nas stalno podseća da nebo nije granica.SPACE AGE dizajn je još uvek među nama. Videćete ga na stranicama high-end časopisa, u filmovima i video spotovima, a zahvaljujući svom bezvremenom dizajnu kojem se proizvođači uvek rado vraćaju i u moderno uređenim domovima širom sveta.Verovatno zato što nas stalno podseća na trenutak kada smo mislili da će budućnost sasvim sigurno biti bolja, da će nas tehnologija ugnezditi među zvezde a naši najači instikti spasiti nas od onog najgoreg.

Zašto mislimo da će vam se svideti

Budućnost je stigla! HELMET visilica nastala je kao rezultat dizajnerskog izazova koji je podrazumevao misteriozno sakrivanje izvora svetlosti. Izrađena je od stakla i sa crnim kablom podesive visine, HELMET vislica će lako postati centalna tačka vašeg prostora. HELMET vislica stiže u uvek atraktivnoj zlatnoj boji. 

U vašem prostoru

Zahvaljujući svom jedinstvenom obliku, ova visilica diametra 30 cm daje usmereno svetlo te je stoga idealna kao izbor rasvete za osvetljavanje kuhinjskog ostrva ili trpezarijskog stola. Zbog svog futurističkog izgleda,savršeno će se uklopiti u moderno i minimalistički uređene enterijerijere a u one klasične će doneti osveženje i balans.

News
Letter

Vesti o novim proizvodima, trendovima i specijalnim popustima direktno u vašem inbox-u!