Dobro došli na CREDENZA online!

Heroes

5.440,00 RSD

Statua od resina u crnoj ili braon boji.

Brend: Credenza Objects

SKU DEK035 Kategorije , Tagovi , ,

Naziv: Heroes

Tip: Skulptura

Model: Heroes Crna / Braon

Količina: 1 komad

Boja: Crna / Braon

Materijal: Resin

Dimenzije: 23 x 11 cm, V 57 cm

Težina paketa: 4.1 kg

Uvoznik: Credenza doo Subotica

Zemlja porekla: Kina

Cena isporuke za ovaj proizvod je 545,00 RSD.

Napomena

Ako se odlučite za kupovinu više od jednog proizvoda, konačna cena isporuke zavisi od ukupne težine svih poručenih proizvoda i u svakom trenutku je možete proveriti klikom na ikonicu KORPA i zatim klikom na PREGLED KORPE.

Isto tako, ako na stranici za PLAĆANJE kao način plaćanja odaberete Plaćanje pouzećem, trošak isporuke će biti uvećan za poštarinu u iznosu od 1% od ukupne otkupne vrednosti naručenih proizvoda,  minimum 20.00 RSD i za poštarinu za rukovanje otkupnom pošiljkom u visini od 30.00 RSD po važećem cenovniku Pošte Srbija.

Više o uslovima isporuke pročitajte ovde.

Credenza je pokrenuta od strane dva prijatelja zaljubljenika u dizajn i uređenje enterijera koji su u konstantnoj potrazi za lepim stvarima kojima možete oplemeniti vaš životni prostor. Naša zajednička strast, svojevrsni Folie A Deux, kako mi volimo da to zovemo, za rezultat ima ponudu proizvoda koji su neobični, bezvremeni i pre svega prelepo dizajnirani. 

Saznaj više ovde!

Inspiracija

Heroji su u popularnoj, modernoj književnosti okarakterisani kao ljudi sa natprirodnim moćima, besprekornim delovanjem i uzivšenim ciljevima. Podsećaju na Marvelove junake, koji se bore za univerzalnu pravdu, neustrašivi su i požrtvovani.

Svakodnevni heroj je nešto sasvim drugo, to je osoba koja nam je uzor, koja nas podseća na ono što bi smo hteli postati, ono čemu težimo. On je naša putanja, naša želja i naš učitelj.

HEROES je impozantna figura vašeg herojstva, simbol vaše borbe i vaše pobede. Ona ponosno stoji u vašoj prostoriji, označavajući sve ono što ste vi danas.

Zašto mislimo da će vam se svideti

HEROES je statement skulptura, impozantne veličine, napravljena od epoxy smole, predstavljajući jedinstven komad kućnog dekora.

Njen pohaban dizajn i tamne boje, apstraktan izgled čoveka, ne ostavlja mnogo prostora da se kombinuje sa nekim drugim predmetima. Ona stoji ponosno, sama, istaknuta i jedinstvena na vašoj polici ili postolju napravljenom samo za nju.

Monumentalan ukras modernom i elegantnom enterijeru, simbolišući vašu borbu i životno herojstvo, HEROES ostavlja bez daha svakog posmatrača.

U vašem prostoru

HEROES skulptura iz naše kolekcije je zasigurno naš favorit za uređenje kućnog enterijera. Zbog svog robusnog izgleda, impozantne veličine i tamnih boja, ovu figuru čini centralnom tačkom prostorije. Ona izisikuje posebno postolje i samostalno izlaganje kako bi sve oči bile uprte ka njoj. Obavezno je usmereno svetlo postavljeno iza njenog trupa, kako bi davalo efekat isijavanja i akcentovalo ugao vaše sobe ili salona.

Ako vam se ne dopada kako smo je mi postavili, sigurni smo da će vaša mašta prepoznati gde HEROES treba da bude u vašem domu.

News
Letter

Vesti o novim proizvodima, trendovima i specijalnim popustima direktno u vašem inbox-u!