Dobro došli na CREDENZA online!

Jazzer

1.400,00 RSD2.350,00 RSD

Skulptura od resina u 2 veličine.

Brend: Credenza Objects

SKU DEK003 Kategorije , Tagovi , ,

Naziv: Jazzer

Tip: Skulptura

Model: Jazzer S/L

Količina 1 komad

Boja: Siva

Materijal: Resin

Dimenzije:  S 7 x 5 cm, V 21 cm / L 15 x 10 cm, V 39

Težina paketa: S 0.3 kg / L 1 kg

Uvoznik: Credenza doo Subotica

Zemlja porekla: Kina

Cena isporuke za ovaj proizvod je 345,00 RSD za S model i 415,00 RSD za L model.

Napomena

Ako se odlučite za kupovinu više od jednog proizvoda, konačna cena isporuke zavisi od ukupne težine svih poručenih proizvoda i u svakom trenutku je možete proveriti klikom na ikonicu KORPA i zatim klikom na PREGLED KORPE.

Isto tako, ako na stranici za PLAĆANJE kao način plaćanja odaberete Plaćanje pouzećem, trošak isporuke će biti uvećan za poštarinu u iznosu od 1% od ukupne otkupne vrednosti naručenih proizvoda,  minimum 20.00 RSD i za poštarinu za rukovanje otkupnom pošiljkom u visini od 30.00 RSD po važećem cenovniku Pošte Srbija.

Više o uslovima isporuke pročitajte ovde.

Credenza je pokrenuta od strane dva prijatelja zaljubljenika u dizajn i uređenje enterijera koji su u konstantnoj potrazi za lepim stvarima kojima možete oplemeniti vaš životni prostor. Naša zajednička strast, svojevrsni Folie A Deux, kako mi volimo da to zovemo, za rezultat ima ponudu proizvoda koji su neobični, bezvremeni i pre svega prelepo dizajnirani. 

Saznaj više ovde!

Inspiracija

Jazz je muzički žanr nastao u Americi ranih godina 19/tog veka i često predstavlja muzički stil u kojem poznata melodija dobija potpuno novi oblik. Jazzeri su muzičari koji prave ove transformacije, svaki na svoj jedinstven način, nadmećući se među sobom različitim instrumentima. Naš Jazzer će transformisati vašu poznatu policu sa pločama u novo, sveže iskustvo.

Zašto mislimo da će vam se svideti

Jazzer je figura čoveka napravljena od epoxy smole, mekih i oblih linija, koja se savršeno uklapa u svaki ambijent. Bilo da vam je dnevna soba modernog dizajna, sa led rasvetom ili tradicionalna sa zatamnjenim uglovima prostorija, Jazzer prelama svetlost na tanana i mističan način sa svojih sivih površina, što ga čini savršenim dodatkom vašim policama ili komodama pored kauča.

U vašem prostoru

Jazzeri su figure napravljene od epoxy smole i odlično izgledaju u paru. Zbog svog mat finiša sive boje, odiše starim zadimljenim klubovima i odlično se kombinuje sa zagasitim ambijentom neke od vaših prostorija. Predlažemo da se postavi samostalno ili u paru u kutak prostorije namenjene za slušanje muzike, na komodu sa gramafonom ili kolekciji omiljenih ploča. Njegova visina od 39cm je idelana da ne remeti prostornu estetiku postavke a opet dovoljna atraktivna da stvori novi izraz. Jazzer dolazi i u manjoj izvedbi od 21cm, koja je idelan za pisaći sto vašeg radnog kutka.

News
Letter

Vesti o novim proizvodima, trendovima i specijalnim popustima direktno u vašem inbox-u!