Dobro došli na CREDENZA online!

Kiwi

4.300,00 RSD

Figura od resina u crnoj boji.

Brend: Credenza Objects

Nema na zalihama

SKU DEK063 Kategorije ,

Naziv: Kiwi

Tip: Figura

Model: Kiwi

Količina: 1 komad

Boja: Crna / Zlatna

Materijal: Resin

Dimenzije: 15,2 cm  x 9,5 cm, V 16,5 cm

Težina paketa: 0,75 kg

Uvoznik: Credenza doo Subotica

Zemlja porekla: Kina

Cena isporuke za ovaj proizvod je 295,00 RSD.

Napomena

Ako se odlučite za kupovinu više od jednog proizvoda, konačna cena isporuke zavisi od ukupne težine svih poručenih proizvoda i u svakom trenutku je možete proveriti klikom na ikonicu KORPA i zatim klikom na PREGLED KORPE.

Isto tako, ako na stranici za PLAĆANJE kao način plaćanja odaberete Plaćanje pouzećem, trošak isporuke će biti uvećan za poštarinu u iznosu od 1% od ukupne otkupne vrednosti naručenih proizvoda,  minimum 20.00 RSD i za poštarinu za rukovanje otkupnom pošiljkom u visini od 30.00 RSD po važećem cenovniku Pošte Srbija.

Više o uslovima isporuke pročitajte ovde.

Vaza White StripesCredenza je pokrenuta od strane dva prijatelja zaljubljenika u dizajn i uređenje enterijera koji su u konstantnoj potrazi za lepim stvarima kojima možete oplemeniti vaš životni prostor. Naša zajednička strast, svojevrsni Folie A Deux, kako mi volimo da to zovemo, za rezultat ima ponudu proizvoda koji su neobični, bezvremeni i pre svega prelepo dizajnirani. 

Saznaj više ovde!

Inspiracija

Ptica Kiwi je nacionalni simbol Novog Zelanda. U narodu predstavlja simbol ujedinjenja i zajedničkog učinka, dok se zbog njenog nepoznatog porekla povezuje sa mističnim i natprirodnim. Njeno ime je nastalo od Maora i znači Skrivena Ptica. Njena karakteristika da ostaje sa svojim izabranim partnerom do kraja života je čini simbolom zajedništva i porodice. Ptica bez krila i bez repa, sa istančanim čulima vida i sluha čini ovu životinju retkom i fascinantnom.

Zašto mislimo da će vam se svideti

Egzotična i neobična Kiwi je simbol zajedništva i predanosti svom partneru. Napravljena je od epoxy smole manjih dimenzija čini figuru lako uklopljivu u svaki ambijent i na svakoj površini. Njena mat crna boja sa zlatnim detaljima čini je modernom i upečatljivom, a postavljena na komodu sa usmerenim svetlom pretvara je u mističnu alegoriju lepote i nedokučenosti.

U vašem prostoru

Kiwi je ptica manjih dimenzija i lako uklopljiva sa ostalim kućnim detaljima. Najlepša je izložena u staklenim vitrinama sa usmerenim svetlom u vašem dnevnom ili radnom boravku. Crna i zlatna kombinacija je drevna i večna, te ovaj komad lako može ukrašavati moderan i tradicionalan dom. Poklanjajući nekome Kiwi simbolišete srećan porodičan život i topao dom.

News
Letter

Vesti o novim proizvodima, trendovima i specijalnim popustima direktno u vašem inbox-u!