Dobro došli na CREDENZA online!

Lady D

4.400,00 RSD

Figura od resina dostupna u 2 modela.

SKU DEK055 Kategorije ,

Naziv: Ladz D

Tip: Figura

Model: A / B

Količina: 1 komad

Boja: Model A: Bela / Model B: Braon

Materijal: Resin

Dimenzije: Model A: 11 cm  x  5,5 cm, V 27 cm / Model B: 12,7 cm x 6 cm, V 20 cm

Težina paketa: 1 kg

Uvoznik: Credenza doo Subotica

Zemlja porekla: Kina

Cena isporuke za ovaj proizvod je 295,00 RSD.

Napomena

Ako se odlučite za kupovinu više od jednog proizvoda, konačna cena isporuke zavisi od ukupne težine svih poručenih proizvoda i u svakom trenutku je možete proveriti klikom na ikonicu KORPA i zatim klikom na PREGLED KORPE.

Isto tako, ako na stranici za PLAĆANJE kao način plaćanja odaberete Plaćanje pouzećem, trošak isporuke će biti uvećan za poštarinu u iznosu od 1% od ukupne otkupne vrednosti naručenih proizvoda,  minimum 20.00 RSD i za poštarinu za rukovanje otkupnom pošiljkom u visini od 30.00 RSD po važećem cenovniku Pošte Srbija.

Više o uslovima isporuke pročitajte ovde

Credenza je pokrenuta od strane dva prijatelja zaljubljenika u dizajn i uređenje enterijera koji su u konstantnoj potrazi za lepim stvarima kojima možete oplemeniti vaš životni prostor. Naša zajednička strast, svojevrsni Folie A Deux, kako mi volimo da to zovemo, za rezultat ima ponudu proizvoda koji su neobični, bezvremeni i pre svega prelepo dizajnirani. 

Saznaj više ovde!

Inspiracija

Bookend, držač za knjige, je kao naziv zvanično prihvaćen davne 1907. godine a izmišljen još u 19.veku. Nastao je iz potrebe da se knjige odlažu vertikalno, kako bi im se lakše pristupalo u bibliotekama. Kako je nekada on bio nužna potreba, danas predstavlja ukrasni detalj na našim policama, te se dizajneri takmiče u osmišljavanju što originalnijih oblika. Nekada su to apstraktni oblici, nekada samo neka slova ili životinje, dok se neretko osmišljavaju ljudske figure koje plešu ili su samo postavljene pored naših omiljenih štampanih prijatelja. Lady D je elegantna dama naslonjena i zamišljena među svim pričama koje stranice pričaju.

Zašto mislimo da će vam se svideti

Lady D nije običan nosorog koji rogovima sabija vaše knjige na gomilu, ili neko nasumično slovo na početku i kraju vaše police, ona je vizualizacija vaše mašte, vas samih koji se prepuštate avanturama vaših omiljenih junaka. Lady D dolazi u dva sedeća položaja što omogućava da se knjige gotovo prirodno slažu jedna uz drugu a sve naslonjene na sklupčanu damu. Napravljena je od epoxy smole elegantnog i diskretnog dizajna, koji odgovara svakoj polici.

U vašem prostoru

Lady D je dama koja dolazi u dve boje i položaja te se vrlo lako može postaviti kao samostalni komad. Dizajnirana kao apstraktna figura žene, jednostavno se uklapa na svaku policu ili komodu, vitrinu. Naša preporuka je da se postave u paru kao držač za knjige ili kao instalacija od dve figure koje čine kompaktnu celinu. Boje su zemljane i prirodne, te podloga ili pozadina mesta na kojoj se nalazi može biti od bilo kojeg materijala ili boje.

News
Letter

Vesti o novim proizvodima, trendovima i specijalnim popustima direktno u vašem inbox-u!