Dobro došli na CREDENZA online!

Life On Mars Set

4.920,00 RSD

Setovi od po 6 keramičkih figura u crnoj i beloj boji.

Brend: Credenza Objects

Naziv: Life On Mars Set

Tip: Set figura

Model: Life On Mars Set A / B / C

Količina: 1 set

Boja: Crna / Bela

Materijal: Keramika

Dimenzije: 9.5 x 9.5 cm, V 28 cm / 8.2 x 8,2 cm, V 21.5 cm / 11.2 x 11.2 cm, V 18 cm / 18 x 18 cm, V 20 cm / 15 x 14 cm, V 13 cm / 12 x 12 cm, V 12 cm

Težina paketa: 4.2 kg

Uvoznik: Credenza doo Subotica

Zemlja porekla: Kina

Napomena: Svaki set se sastoji od po 6 figura u dimenzijama koje su navedene iznad.Setovi sadrže po 4 figure u crnoj boji i po 2 u beloj boji (2 piramide)

Cena isporuke za ovaj proizvod je 545,00 RSD.

Napomena

Ako se odlučite za kupovinu više od jednog proizvoda, konačna cena isporuke zavisi od ukupne težine svih poručenih proizvoda i u svakom trenutku je možete proveriti klikom na ikonicu KORPA i zatim klikom na PREGLED KORPE.

Isto tako, ako na stranici za PLAĆANJE kao način plaćanja odaberete Plaćanje pouzećem, trošak isporuke će biti uvećan za poštarinu u iznosu od 1% od ukupne otkupne vrednosti naručenih proizvoda,  minimum 20.00 RSD i za poštarinu za rukovanje otkupnom pošiljkom u visini od 30.00 RSD po važećem cenovniku Pošte Srbija.

Više o uslovima isporuke pročitajte ovde.

Credenza je pokrenuta od strane dva prijatelja zaljubljenika u dizajn i uređenje enterijera koji su u konstantnoj potrazi za lepim stvarima kojima možete oplemeniti vaš životni prostor. Naša zajednička strast, svojevrsni Folie A Deux, kako mi volimo da to zovemo, za rezultat ima ponudu proizvoda koji su neobični, bezvremeni i pre svega prelepo dizajnirani. 

Saznaj više ovde!

Inspiracija

Egipatske piramide, danas kao najpoznatije otkrivene dreven građevine, nastale su pre više od 4000 godina. Njihovu izgradnju, neverovatnu arhitekturu i unutrašnjost opsedali su arheolozi, istoričari, arhitekte i razni znatiželjnici, u nadi da otkriju kako je jedan tako ogroman i bizaran objekat nastao i čemu je služio. Tokom vekova nastale su razne teorije, napisane bezbrojne knjige o ovim monumentima, izneti dokazi i tvrdnje o otkrićima, međutim, njihova tajna nikada nije u potpunosti otkrivena. Piramida ostaje jedan od najmističnijih građevina na svetu.

PYRAMIDS će uneti tu dozu misticizma, drevnih energija i savršene geometrije u svaki kutak vašeg doma.

”Kamenje koje se kotrlja ne sakuplja mahovinu” je stara Kineska poslovica koja je nadahnula nastajanje jednog od najpoznatijih simbola Rock and Roll-a još ranih 50-tih godina prošlog veka. Muddy Waters je snimio pesmu ”Rolling Stone” i inspirisao nastanak naziva jedne od najvećih rock grupa u modernoj muzičkoj istoriji kao  i mnogih budućih pesama.

Kako čovek koji je stalno u pokretu nikada neće ostariti, tako i ROLLING STONES asociraju na mladost, energiju, ideju i večitu inspiraciju za novim.

Zašto mislimo da će vam se svideti PYRAMIDS

Keramičke piramide iz naše ponude, dolaze u tri veličine i dve boje, crnoj i beloj. Zbog svojih specifičnih geometrijskih oblika, šiljatog vrha i za njih neprirodnih boja, predstavljaju moderan osvrt na ove tradicionalne građevine i oblike. One su odličan dodatak svakoj već postojećoj figuri koju posedujete, uklapa se u svaki ambijent i trpi svaku vrstu kućnog uređenja. Njena bezvremenska vrednost i verovanje da stvara posebnu energiju, čini je obaveznim dekorom u vašem domu.

Zašto mislimo da će vam se svideti ROLLING STONES

Apstraktni geometrijski oblici su uvek odličan izbor kućnog dekora, kada je klasika dosadila, kada joj se ne možete uvek vraćati a želite da vam je interijer ukrašen nesvakidašnjim oblicima, za koje ćete uvek dobiti pohvalu vaših gostiju.

Naša ponuda ROLLING STONES figura nudi upravo to, odstupanje od konvencionalnog, izmeštanje od klasičnih linija i izlazak iz vaše komforne zone koje se tako grčevito držite.

U kombinaciji od dve boje, beloj i crnoj i tri različita oblika, izbor koji ćete napraviti za sebe zavisi isključivo od vaše mašte.

U vašem prostoru

LIFE ON MARS setovi se sastoje od kombinacija različitih elemenata iz PYRAMIDS i ROLLING STONES kolekcija. Elementi su različitih oblika u crnoj i beloj boji.

Od njih možete graditi oblike i građevine ili ih možete položiti na površinu u raznim položajima i dobiti jedan arhaičan i dinamičan ukras. Mi smo za vas napravili 3 kombinacije, što vas ne limitira da zatražite da napravimo jednu jedinstvenu, samo za vas.

LIFE ON MARS je osmišljen za odvažne i smele, za one koji žele promenu i dinamiku u svom svakodnevnom okruženju.

News
Letter

Vesti o novim proizvodima, trendovima i specijalnim popustima direktno u vašem inbox-u!