Dobro došli na CREDENZA online!

Lizzy

1.800,00 RSD

Dekorativno jastuče sa motivom Lizy.

Brend: Credenza Objects

2 na zalihama

SKU DEK067 Kategorije ,

Naziv: Lizy

Tip: Ukrasno Jastuče

Model: Lizy

Količina: 1 komad

Boja: Razno

Materijal: Pamuk / Lan

Dimenzije: 45 cm x 45 cm

Težina paketa: 1 kg

Uvoznik: Credenza doo Subotica

Zemlja porekla: Kina

Cena isporuke za ovaj proizvod je 415,00 RSD.

Napomena

Ako se odlučite za kupovinu više od jednog proizvoda, konačna cena isporuke zavisi od ukupne težine svih poručenih proizvoda i u svakom trenutku je možete proveriti klikom na ikonicu KORPA i zatim klikom na PREGLED KORPE.

Isto tako, ako na stranici za PLAĆANJE kao način plaćanja odaberete Plaćanje pouzećem, trošak isporuke će biti uvećan za poštarinu u iznosu od 1% od ukupne otkupne vrednosti naručenih proizvoda,  minimum 20.00 RSD i za poštarinu za rukovanje otkupnom pošiljkom u visini od 30.00 RSD po važećem cenovniku Pošte Srbija.

Više o uslovima isporuke pročitajte ovde.

Credenza je pokrenuta od strane dva prijatelja zaljubljenika u dizajn i uređenje enterijera koji su u konstantnoj potrazi za lepim stvarima kojima možete oplemeniti vaš životni prostor. Naša zajednička strast, svojevrsni Folie A Deux, kako mi volimo da to zovemo, za rezultat ima ponudu proizvoda koji su neobični, bezvremeni i pre svega prelepo dizajnirani. 

Saznaj više ovde!

Inspiracija

Kraljica Elizabeta I je bila poslednji monarh iz porodice Tudor, rodjena u Greenwich-u 1533.godine. Njeno mesto na tronu nije bilo osigurano jer je bila treća u redu iza brata Edward-a i polusestre princeze Mary. Medjutim ona nasleđuje tron 1558.godine nakon smrti sestre Mary i tu se zadržava naredne 45 godine. Engleska je u tome periodu doživela ekonomski, vojni i kulturološki preporod i prosperitet. Ovaj period se zove Elizabetansko doba Engleske kraljevine i predstavlja začetak engleske Renesanse. Mračno doba se podiže i počinju se javljati nove artističke forme pozorišta, plesa i slikarstva. Može se reći da je najpoznatiji oblik umetnosti nastao u slikarstvu i to minijaturnih dela ulja na platnu tadašnjih dvorskih slikara. Elizabeta I je bila pobornik svih umetničkih formi te je to Englesku postavilo na pijadestal evropske umetnosti srednjeg veka.

Zašto mislimo da će vam se svideti

Zahvaljujući ovoj hrabroj i neustrašivoj vladarki, danas imamo poznate engleske slikare, dramske pisce i majstore, svi nastali u zlatno Elizabetansko doba engleske kraljevine. U njenu čast, lik i delo ove kraljice se prenosi generacijski i globalno kao simbol posvećenosti i prosperiteta velikih imperija. Njen portret se često simbolično prikazuje na raznim literarnim i vizuelnim umetničkim delima, te je takva našla svoje mesto i na jednom od jastuka naše kolekcije. Lizzy je jastuk dimenzija 45cm x 45cm napravljen od kvalitetnog pamuka i lana te je njena prirodna površina blaga za kožu. Zemljane boje je čine lako uklopljivom u svačiji ambijent, te je veoma zahvalna i upečatljiva kao detalj dnevne ili spavaće sobe.

U vašem prostoru

Lizzy je jastuk napravljen od prirodnih materijala koji su blagi za kožu te udobnost koju pruža i lepotu detalja Elizabete I čine je neizbežnim detaljem vašeg dnevnog ili spavaćeg boravka. Lizzy se najbolje kombinuje sa drugim jastucima iz kolekcije, koji su osmišljeni kao kompatabilna kolekcija što se tiče simbolike, motiva, palete boja i materijala. Svaki od njih nosi svoju priču i lepotu, te je samo na vama sa kojom se vi povezujete.

News
Letter

Vesti o novim proizvodima, trendovima i specijalnim popustima direktno u vašem inbox-u!