Dobro došli na CREDENZA online!

Magnolia Green

640,00 RSD

Veštački cvet magnolije od pliša u zelenoj boji.

Nema na zalihama

Naziv: Magnolia Green

Tip: Veštački cvet

Model: Magnolia Green

Količina: 1 kom

Boja: Zelena

Materijal: Pliš

Dimenzije: 90 cm

Težina paketa: 0.35 kg

Uvoznik: Bašta doo Zrenjanin

Zemlja porekla: Kina

Cena isporuke za ovaj proizvod je 345,00 RSD.

Napomena

Ako se odlučite za kupovinu više od jednog proizvoda, konačna cena isporuke zavisi od ukupne težine svih poručenih proizvoda i u svakom trenutku je možete proveriti klikom na ikonicu KORPA i zatim klikom na PREGLED KORPE.

Isto tako, ako na stranici za PLAĆANJE kao način plaćanja odaberete Plaćanje pouzećem, trošak isporuke će biti uvećan za poštarinu u iznosu od 1% od ukupne otkupne vrednosti naručenih proizvoda,  minimum 20.00 RSD i za poštarinu za rukovanje otkupnom pošiljkom u visini od 30.00 RSD po važećem cenovniku Pošte Srbija.

Više o uslovima isporuke pročitajte ovde.

CREDENZA je pokrenuta od strane dva prijatelja zaljubljenika u dizajn i uređenje enterijera koji su u konstantnoj potrazi za lepim stvarima kojima možete oplemeniti vaš životni prostor. Naša zajednička strast, svojevrsni Folie A Deux, kako mi volimo da to zovemo, za rezultat ima ponudu proizvoda koji su neobični, bezvremeni i pre svega prelepo dizajnirani. 

Saznaj više ovde!

Inspiracija

Iako ne postoji ništa kao što je buket sveže rezanog cveća , veštačko cveće predstavlja odličnu alternativu. Početno ulaganje možda jeste veće ali će zato trajati dugo uz minimum pažnje i biće savršen dodatak vašeg kućnog dekora.

U Srbiji se na veštačko cveće uvek gledalo kao na nešto što ne treba imati u kući jer predstavlja kič i mami podsmehe naših gostiju. Razlog za to plastični buketi koje su imali naše bake i majke 70tih godina prošlog veka i koji su godinama samo skupljali prašinu u nekom ćošku sobe. Bili su izrađeni od jeftine plastike, tvrdi na dodir i sa oštrim ivicama da je čovek mogao da se povredi u toku prostog premeštanja iz vaze u vazu.

Danas to, srećom više nije tako. Veštačko cveće se izrađuje od najfinijih materijala i može biti veoma realistično te neretko moramo da ga dodirnemo da bi se uverili da li je veštačko ili ne. Isto tako, na tržištu postoji veštačko cveće koje nema za primarni cilj da izgleda prirodno već da, zbog svoje izrade i materijala, predstavlja pre svega izuzetan dekorativni elemenat u prostoru.

Zašto misimo da će vam se svideti

Kada se na proleće otvore krupni cvetovi na ogoljenim granama, magnolije deluju kao biljke iz nekog drugog sveta. Magnolija simboliše dostojanstvo i istrajnost, čistoću, lepotu i ženstvenost. MAGNOLIA GREEN će vas osvojiti svojim velikim raskošnim cvetovima izrađenim od pliša. Bilo da u vazu postavite jednu ili napravite aranžman od nekoliko, MAGNOLIA GREEN će ulepšavati vaš životni prostor tokom cele godine.

U vašem prostoru

Buketi od svežeg cveća su retko savršeno aranžirani i to nemojte izgubiti iz vida ni kada aranžirate u vazi veštačko cveće. Savršen aranžman može da izgleda veštački. Zato se pilikom aranžiranja sa veštačkim cvećem ophodite kao i sa svežim. Savijajte ga ako je potrebno da bi postigli različitu visinu i ne brinite ako “ pada“ preko vaze jer se isto događa i sa svežim cvećem i zato će vaš aranžman izgledati realističnije.

Vodite računa i o vazi, ona treba da se slaže sa enterijerom ali i sa vašim cvetnim aranžmanom. Osim dizajna vaze jako bitna je i veličina. Tu se držite generalnog pravila, visina cveta treba da bude najviše 2 visine vaze. Na taj način vaš aranžman će izgledati izbalansirano i stabilno.

U zavisnosti od vrste veštačkog cveća, ,možete se odlučiti i da ga kombinujete sa sveže rezanim cvećem. Za koju god varijantu da se odlučite, vodite računa i o koloritu. Više od 2 boje cveća će izgledati previše.

Veštačko cveće je veoma savitljivo i zato se nemojte plašiti da eksperimentišete. Svako malo možete dopuniti vaš aranžman i prilagoditi ga prilici, godišnjem dobu ili prostoriji.

Za kraj, držite vaše aranžmane podalje od direktnog sunca, ako vidite da su prašnjavi možete ih očistiti fenom a za ozbiljnije čišćenje ih pažljivo obrišite vlažnom mekom krpom. Na taj način ćete uživati u vašem cveću godinama.

News
Letter

Vesti o novim proizvodima, trendovima i specijalnim popustima direktno u vašem inbox-u!