Dobro došli na CREDENZA online!

Max

1.360,00 RSD1.760,00 RSD

Figura psa od resina u 2 veličine.

Brend: Credenza Objects

SKU DEK032 Kategorije , Tagovi , ,

Naziv: Max

Tip: Figura

Model: Max A/B

Količina: 1 komad

Boja: Bela

Materijal: Resin

Dimenzije: A 11 x 12.5 cm, V 23 cm15 x 12.3 cm, V 28.5 cm

Težina paketa: A 1 kg / B 0.75 kg

Uvoznik: Credenza doo Subotica

Zemlja porekla: Kina

Cena isporuke za ovaj proizvod je 415,00 RSD.

Napomena

Ako se odlučite za kupovinu više od jednog proizvoda, konačna cena isporuke zavisi od ukupne težine svih poručenih proizvoda i u svakom trenutku je možete proveriti klikom na ikonicu KORPA i zatim klikom na PREGLED KORPE.

Isto tako, ako na stranici za PLAĆANJE kao način plaćanja odaberete Plaćanje pouzećem, trošak isporuke će biti uvećan za poštarinu u iznosu od 1% od ukupne otkupne vrednosti naručenih proizvoda,  minimum 20.00 RSD i za poštarinu za rukovanje otkupnom pošiljkom u visini od 30.00 RSD po važećem cenovniku Pošte Srbija.

Više o uslovima isporuke pročitajte ovde.

Credenza je pokrenuta od strane dva prijatelja zaljubljenika u dizajn i uređenje enterijera koji su u konstantnoj potrazi za lepim stvarima kojima možete oplemeniti vaš životni prostor. Naša zajednička strast, svojevrsni Folie A Deux, kako mi volimo da to zovemo, za rezultat ima ponudu proizvoda koji su neobični, bezvremeni i pre svega prelepo dizajnirani. 

Saznaj više ovde!

Inspiracija

Zanimljiva činjenica je da mnogi umetnički predmeti kućnog dekora često imitiraju prirodu na apsolutan ili apstraktan način. Zašto ljudi vole imati u svom domu figuru životinje ili biljke? Šta je to što nas raduje kada ih vidimo i šta nam one predstavljaju? Razni su razlozi za to, i svako ima svoj sentiment i potrebu za unošenjem prirode u kućni ambijent. Apstraktan simbol onoga što ta životinja predstavlja u književnosti, umetnosti, filmu ili muzici, često je ono što nas inspiriše da posedujemo jedan takav predmet. Arhaičan izgled MAX figure donosi posebnu estetiku prostoru, pokret i prelamanje svetlosti, koja nije kao ni jedna druga figura životinje iz vašeg asortimana.

Zašto mislimo da će vam se svideti

MAX je napravljen od epoxy smole slojevitih pločica spojenih u jednu celinu, donoseći figuri psa potpuno novi izgled. Arhaičan i vibrantan, MAX dobija potpunu dimenziju kada preko njega prelazi prirodna svetlost, kada se reljef oslikava i formira senke na svojoj površini. Ako ste ljubitelj apstraktnog, MAX je idealan komad vašeg kućnog uređenja, čini idealnu celinu sa noćnom lampom ili kućnom biljkom. Dolazi u dve veličine i kao takav se lako može uklopiti u vaš mali životinjski izlog.

U vašem prostoru

Figura psa je napravljena od epoxy smole veoma oštrih linija i nesvakidašnjeg futurističkog izraza. Predstavlja novu dimenziju figure životinje, koja donosi vibrantan i apstraktan izgled poznatoj liniji. U kombinaciji sa gustim zelenilom vaših kućnih biljki, MAX se akcentuje u ambijentu i dobija puniji i izraženiji oblik. Predlažemo uvek pozicioniranje u kombinaciji sa drugim elementom iz prirode, bilo da je to biljka ili mesto na terasi ili balkonu, važno je da se poveže sa prirodnim staništem životinje.

News
Letter

Vesti o novim proizvodima, trendovima i specijalnim popustima direktno u vašem inbox-u!