Dobro došli na CREDENZA online!

Monochrome

11.760,00 RSD

Stona lampa sa mermernim postoljem.

Brend: Credenza Luminaires

3 na zalihama

SKU RSL009 Kategorije , Tagovi , ,

Naziv: Monochrome

Tip: Stona lampa

Model: Monochrome

Količina: 1 komad

Boja: Crna, Bela

Materijal: Staklo / Metal, Mermer

Dimenzije: Š 50 cm / V 45 cm

Težina paketa: 7.6 kg

Sijalica: G9 x 2

Sijalica uključena u cenu: Ne

Zaštita: IP20

Uvoznik: Credenza doo Sbotica

Zemlja porekla: Kina

Cena isporuke za ovaj proizvod je 705,00 RSD.

Napomena

Ako se odlučite za kupovinu više od jednog proizvoda, konačna cena isporuke zavisi od ukupne težine svih poručenih proizvoda i u svakom trenutku je možete proveriti klikom na ikonicu KORPA i zatim klikom na PREGLED KORPE.

Isto tako, ako na stranici za PLAĆANJE kao način plaćanja odaberete Plaćanje pouzećem, trošak isporuke će biti uvećan za poštarinu u iznosu od 1% od ukupne otkupne vrednosti naručenih proizvoda,  minimum 20.00 RSD i za poštarinu za rukovanje otkupnom pošiljkom u visini od 30.00 RSD po važećem cenovniku Pošte Srbija.

Više o uslovima isporuke pročitajte ovde.

Credenza je pokrenuta od strane dva prijatelja zaljubljenika u dizajn i uređenje enterijera koji su u konstantnoj potrazi za lepim stvarima kojima možete oplemeniti vaš životni prostor. Naša zajednička strast, svojevrsni Folie A Deux, kako mi volimo da to zovemo, za rezultat ima ponudu proizvoda koji su neobični, bezvremeni i pre svega prelepo dizajnirani. 

Saznaj više ovde!

Kao inspiracija za blog

Sigurno ćete se složiti ako kažemo da ni jedan prostor nije kompletan bez adekvatne lampe. Kada uređujete svoj životni ili radni prostor, posebnu pažnju treba obratiti na rasvetu, koja joj daje potrebnu dubinu i emociju, koja joj omogućava osvetljenje i funkcionalnost.

Stone lampe su komadi čija funkcija je upravo to, da prikaže emociju prostora u kojoj se nalazi i koju osvetljava.

Često se u projektima za dizajn enterijera, arhitekte i dizajneri marginalno osvrću na rasvetna tela i osvetljenje uopšteno, što dovodi do teških i nepotrebnih prepravki pri završnoj izradi prostora.

Zato je potrebno na vreme osmisliti kako će vaše prostorije biti osvetljene, i u napred odrediti koje rasvetno telo će gde biti pozicionirano i sa kakvim karakteristikama.

Kako bi smo razumeli koju emociju i kakav ambijent daje određena vrsta stone lampe, pozabavićemo se njenim tipovima, načinima osvetljavanja i pozicioniranja u vašem prostoru.

Nastavite sa čitanjem

Zašto mislimo da će vam se svideti

MONOCHROME stona lampa je tu da i najobičniji prostor pretvori u privlačan i nezaboravan čak i kada je isključena. Serija belih ručno duvanih staklenih i crnih metalnih sfera koje stoje kao uhvaćene u vremenu pre nego što se skotrljaju niz metalne ploče. Svaki elemenat izgleda kao da je u pokretu i podseća nas na činjenicu da je život stalni pokret ali isto tako i na ranjivost našeg postojanja. Ova skulpturalna razigrana svetlosna instalacija će stalno privlačiti vaš pogled i navoditi vas na razmišljanje o savršenom balansu između svetlog i tamnog, između crnog i belog, života i kraja. Ponekad su suprotno i nemoguće podsećanja na životne prilike koje ne bi trebali propustiti. Mermerno postolje obezbeđuje stabilnost i zbog svojih prirodnih karakteristika svaku lampu čini unikatnom.

U vašem prostoru

Savetujemo da se prema MONOCHRME lampi ophodite kao prema svojevrsnom umetničkom delu i u tom smislu joj morate obezbediti najbolje moguće mesto u vašem domu. Svoj pun potencijal pokazaće na komodi ili konzolnom stolu uz komad ili dva vaših omiljenih dekorativnih predmeta. Ovde važi pravilo da je manje u stavri više jer je MONOCHROME lampa sama po sebi dovoljno atraktivna.

News
Letter

Vesti o novim proizvodima, trendovima i specijalnim popustima direktno u vašem inbox-u!