Dobro došli na CREDENZA online!

Mushroom

990,00 RSD

Figura pečurke od drveta i resina u zlatnoj boji.

Brend: HomeArt

Stanje: Bez oštećenja. Poslednji komad! Trajno snižena cena do isteka zaliha.

Nema na zalihama

SKU VPDEK002 Kategorija Tagovi , , , ,

Naziv: Mushroom

Tip: Figura

Model: Mushroom

Količina: 1 komad

Boja: Drvo, Zlatna

Materijal: Drvo, Metal

Dimenzije: Dia 10 cm, V 21 cm

Težina paketa: 0.4 kg

Uvoznik: Home Art doo Beograd

Zemlja porekla: India

Cena isporuke za ovaj proizvod je 345,00 RSD.

Napomena

Ako se odlučite za kupovinu više od jednog proizvoda, konačna cena isporuke zavisi od ukupne težine svih poručenih proizvoda i u svakom trenutku je možete proveriti klikom na ikonicu KORPA i zatim klikom na PREGLED KORPE.

Isto tako, ako na stranici za PLAĆANJE kao način plaćanja odaberete Plaćanje pouzećem, trošak isporuke će biti uvećan za poštarinu u iznosu od 1% od ukupne otkupne vrednosti naručenih proizvoda,  minimum 20.00 RSD i za poštarinu za rukovanje otkupnom pošiljkom u visini od 30.00 RSD po važećem cenovniku Pošte Srbija.

Više o uslovima isporuke pročitajte ovde.

The Knight 20

Credenza je pokrenuta od strane dva prijatelja zaljubljenika u dizajn i uređenje enterijera koji su u konstantnoj potrazi za lepim stvarima kojima možete oplemeniti vaš životni prostor. Naša zajednička strast, svojevrsni Folie A Deux, kako mi volimo da to zovemo, za rezultat ima ponudu proizvoda koji su neobični, bezvremeni i pre svega prelepo dizajnirani.

Inspiracija

Zlatni detalji čine da prostor izgleda elegantno i luksuzno.

Više o zlatnim akcentima u enterijeru pročitajte na stranicama U Trendu.

Zašto mislimo da će vam se svideti

Kombinacija prirodne boje drveta i meko zlatne boje uvek izgleda atraktivno. MUSHROOM figura će uneti dah prirode i razigranosti u vaš dom. MUSHROOM spada u figure srednjih dimenzija i kao takva lako se uklapa sa ostalim dekorativnim predmetima.

U vašem prostoru

Naša MUSHROOM figura lepo će izgledati kao dekoracija u vašoj kuhinji ili trpezariji. Postavite nekoliko za pun efekat. U kojoj god prostoriji da je izložite, izgledaće atraktivno ako se, pored rasvete, u blizinu nalazi neka sobna biljka po mogućnosti u drvenoj saksiji.

News
Letter

Vesti o novim proizvodima, trendovima i specijalnim popustima direktno u vašem inbox-u!