Dobro došli na CREDENZA online!

New Wave III

3.800,00 RSD

Keramička vaza sa zlatnim akcentima iz New Wave kolekcije.

Brend: Credenza Objects

Nema na zalihama

SKU DEK006C Kategorije , , Tagovi , , ,

Naziv: New Wave III

Tip: Vaza

Model: New Wave III

Količina: 1 komad

Boja: Bela, Zlatna

Materijal: Keramika

Dimenzije: 8 x 10 cm, V 25 cm

Težina paketa: 0.9 kg

Uvoznik: Credenza doo Subotica

Zemlja porekla: Kina

Cena isporuke za ovaj proizvod je 295,00 RSD.

Napomena

Ako se odlučite za kupovinu više od jednog proizvoda, konačna cena isporuke zavisi od ukupne težine svih poručenih proizvoda i u svakom trenutku je možete proveriti klikom na ikonicu KORPA i zatim klikom na PREGLED KORPE.

Isto tako, ako na stranici za PLAĆANJE kao način plaćanja odaberete Plaćanje pouzećem, trošak isporuke će biti uvećan za poštarinu u iznosu od 1% od ukupne otkupne vrednosti naručenih proizvoda,  minimum 20.00 RSD i za poštarinu za rukovanje otkupnom pošiljkom u visini od 30.00 RSD po važećem cenovniku Pošte Srbija.

Više o uslovima isporuke pročitajte ovde.

Credenza je pokrenuta od strane dva prijatelja zaljubljenika u dizajn i uređenje enterijera koji su u konstantnoj potrazi za lepim stvarima kojima možete oplemeniti vaš životni prostor. Naša zajednička strast, svojevrsni Folie A Deux, kako mi volimo da to zovemo, za rezultat ima ponudu proizvoda koji su neobični, bezvremeni i pre svega prelepo dizajnirani. 

Saznaj više ovde!

Inspiracija

New Wave je nastao u kasnim 70-tim godinama 20-tog veka kao sub-žanr rock & roll muzike. Poznat po primesama elektronike, pop-a i punk-a, promenio je i obnovio klasičnu rock muziku koja se tada slušala. Niko više nije želeo muziku bez novog talasa. Kada se na klasične linije i boje, dodaju drugačiji oblici, reljefi i slojevi, dobijate vaze koje će kao male skulpture ukrašavati vaše prostore, čak i kada u njima nema cveća. Baš kao i novi talas, nećete više želeti vaše klasične vaze.

Zašto mislimo da će vam se svideti

Novi Talas malih skulptura koje imaju i upotrebnu vrednost je divan spoj konvencionalnog i modernog, spoj poznatih i novih oblika, koji čine njihovu ulogu višedimenzionalnom. Razvoj novih tehnologija i materijala omogućava vam da uživate u potpuno novim oblicima, koji pre nisu bili dostupni. NEW WAVE vaze su spoj klasičnih keramičkih vaza sa primesama apstraktnih oblika, koji se obmotavaju oko sudova u tri veličine, i čine ovu vazu istaknutom na vašem stolu ili komodi. Ona ne mora da sadrži aranžman, može da ima jedan cvet ili čitav buket, a u sve tri veličine, čini celinu za sebe. Zlatkasti sjaj njenih nepravilnih oblika, čini ovu vazu skulpturom i samostalno dozvoljava izlaganje u prostoru.

U vašem prostoru

Keramičke vaze NEW WAVE dolaze u tri dimenzije i zajedno čine celinu koja ističe vaš trpezarijski sto sa novim, inspirativnim oblicima. Bilo da stoji samostalno, sa cvetnim aranžmanom ili bez, njen neobičan izgled i zlatkasti sjaj privlači znatiželjne poglede vaših gostiju i oduševljava vaše ukućane. Predlažemo da ih izlažete samostalno, sa vekoliko cvetova, nikako velikim buketima, kako se ne bi izgubila njena dekorativna svrha. Svoj puni sjaj dobija kada se nalazi na tamnoj staklenoj površini sa vertikalnom rasvetom direktno usmerenom ka vazi.

News
Letter

Vesti o novim proizvodima, trendovima i specijalnim popustima direktno u vašem inbox-u!