Dobro došli na CREDENZA online!

Pearl

30.600,00 RSD

Visilica od ručno duvanog dimljenog stakla sa staklenim perlama prečnika 40 cm

Brend: LUCIDE

Nema na zalihama

SKU RLUCV009 Kategorije , Tagovi , ,

Naziv: Pearl

Tip: Visilica

Model: Pearl V 40

Količina: 1 komad

Boja: Hrom / Dimljeno siva

Materijal: Metal – Staklo

Dimenzije: Ø 40 cm / V 145 cm

Težina paketa: 6.1 kg

Sijalica: 5 x G9

Sijalica uključena u cenu: Ne

Mogućnost prigušivanja: Da (nije uklj.)

Zaštita: IP20

Zemlja uvoza: Belgija

Cena isporuke za ovaj proizvod je 505,00 RSD.

Napomena

Ako se odlučite za kupovinu više od jednog proizvoda, konačna cena isporuke zavisi od ukupne težine svih poručenih proizvoda i u svakom trenutku je možete proveriti klikom na ikonicu KORPA i zatim klikom na PREGLED KORPE.

Isto tako, ako na stranici za PLAĆANJE kao način plaćanja odaberete Plaćanje pouzećem, trošak isporuke će biti uvećan za poštarinu u iznosu od 1% od ukupne otkupne vrednosti naručenih proizvoda,  minimum 20.00 RSD i za poštarinu za rukovanje otkupnom pošiljkom u visini od 30.00 RSD po važećem cenovniku Pošte Srbija.

Više o uslovima isporuke pročitajte ovde.

Credenza je pokrenuta od strane dva prijatelja zaljubljenika u dizajn i uređenje enterijera koji su u konstantnoj potrazi za lepim stvarima kojima možete oplemeniti vaš životni prostor. Naša zajednička strast, svojevrsni Folie A Deux, kako mi volimo da to zovemo, za rezultat ima ponudu proizvoda koji su neobični, bezvremeni i pre svega prelepo dizajnirani. 

Saznaj više ovde!

Inspiracija

Primarno ili kako se popularno zove ambijentalno osvetljenje je prvo i osnovno svetlo koje će obezbeđivati tonalitet i raspoloženje prostorije za koju se projektuje.

Kako bi smo bolje razumeli šta to podrazumeva, u daljem tekstu ćemo se pozabaviti vrstama ambijentalnog svetla, njegovom namenom i adekvatnim izborom svetlosnih tela koje će ovo svetlo obezbeđivati.

Svaka prostorija u našem domu treba da ima tri nivoa osvetljenja pored prirodnog svetla koje nam dopire od prozora i vrata naših prostora, a to su ambijentalno, radno i dekorativno ili akcentno svetlo.

Nastavite sa čitanjem ovde.

Zašto mislimo da će vam se svideti

Bukvalno i figurativno, PEARL visilica je svetlucava i glamurozna. Abažur od ručno duvanog stakla, delo velikih majstora, prečnika 40 cm ispunjen staklenim perlama ostavlja bez daha. Najbolji opis za abažur je polu providno dimljeneo staklo. Upravo ta kombinacija providnosti i refleksije čini PEARL visilicu luksuznim dodatkom u svakom enterijeru. Visina je podesiva od minimalnih 24 cm do maksimalnih 145 cm. Hromirani metalni detalji se savršeno uklapaju sa ogledalastim odsjajem abažura kada je svetlo ugašeno a u isto vreme prave lep kontrast sa staklenom površinom u boji dima kada je visilica u funkciji.

U vašem prostoru

PEARL visilica je savršen partner vašeg trpezarijskog stola. Igra svetlosti koja se rasipa kroz niz staklenih perli će sasvim sigurno i najobičniju večeru u krugu porodice pretvoriti u svečanu. U dnevnom boravku svetlih tonova je okačite iznad klub stola i gledajte kako se cela soba ogleda u njenom abažuru. Povežite je na prigušivač i sami kreirajte atmosferu u zavisnosti od situacije i prilike.

News
Letter

Vesti o novim proizvodima, trendovima i specijalnim popustima direktno u vašem inbox-u!