Dobro došli na CREDENZA online!

Pixel

5.400,00 RSD

Skulptura od resin smole u mat beloj boji.

Brend: Credenza Objects

2 na zalihama

SKU DEK051 Kategorije ,

Naziv: Pixel

Tip: Skulptura

Model: Pixel

Količina: 1 komad

Boja: Bela

Materijal: Resin

Dimenzije: 37 x 15 cm, V 43 cm

Težina paketa: 3,2 kg

Uvoznik: Credenza doo Subotica

Zemlja porekla: Kina

Cena isporuke za ovaj proizvod je 545,00 RSD.

Napomena

Ako se odlučite za kupovinu više od jednog proizvoda, konačna cena isporuke zavisi od ukupne težine svih poručenih proizvoda i u svakom trenutku je možete proveriti klikom na ikonicu KORPA i zatim klikom na PREGLED KORPE.

Isto tako, ako na stranici za PLAĆANJE kao način plaćanja odaberete Plaćanje pouzećem, trošak isporuke će biti uvećan za poštarinu u iznosu od 1% od ukupne otkupne vrednosti naručenih proizvoda,  minimum 20.00 RSD i za poštarinu za rukovanje otkupnom pošiljkom u visini od 30.00 RSD po važećem cenovniku Pošte Srbija.

Više o uslovima isporuke pročitajte ovde.

Credenza je pokrenuta od strane dva prijatelja zaljubljenika u dizajn i uređenje enterijera koji su u konstantnoj potrazi za lepim stvarima kojima možete oplemeniti vaš životni prostor. Naša zajednička strast, svojevrsni Folie A Deux, kako mi volimo da to zovemo, za rezultat ima ponudu proizvoda koji su neobični, bezvremeni i pre svega prelepo dizajnirani. 

Saznaj više ovde!

Inspiracija

Kreativna umetnost, kao što je slikarstvo i vajarstvo, još od 15. i 16. v.n.e. krije simboliku i gestikulaciju u svojim delima. Oni služe kako bi se emocija prenela na posmatrača, bilo u obliku pokreta ili izraza samih portreta. U doba Renesanse i Baroka, ruke su bile posebno korištene za ekspresiju određenih gestova tadašnjih umetnika, kao prepoznatljiv i razumljiv znak određene emocije ili poruke. Simbolika ruku je posebno bila izražena kod Leonarda da Vinci-ja, koji je u svoja dela skrivao tajne znake i gestove portretisanih ljudi. Ruke grle, pokazuju, objašnjavaju, prete i pomažu, ruke iscrtavaju staze vašeg puta.

Zašto misimo da će vam se svideti

Pixel je komad kućnog dekora napravljen od visokokvalitetne resin smole sa apstraktnim detaljima kockica koje se raspršuju iz dlana. Zbog svoje veličine može zauzimati centralni deo vaše komode ili police, samostalno oplemenjujući kutak prostorije. Lako je uklopljiv u moderan ali i tradicionalni dom, kao izraz univerzalne simbolike vašeg životnog putovanja. Kao pozdrav, kao dodir duhovnog i povezivanja, otvorena ruka predstavlja portal ljudske duše ka materijalnom.

U vašem prostoru

Apstraktan dlan ruke odaje utisak da je napravljen od krečnjaka, zbog svoje mat bele površine. Lako uklopljiv sa svim stilovima vašeg nameštaja, bilo na polici sa knjigama ili kao centralni komad konzole na ulazu u vaš dom. Impozantan detalj koji će sigurno privući pažnju posmatrača i poneku zavist vaših gostiju. Sigurni smo da će ovaj komad kućnog dekora biti prenešen i na buduće generacije, kao dragocenost i simbolika vaše porodice.

News
Letter

Vesti o novim proizvodima, trendovima i specijalnim popustima direktno u vašem inbox-u!