Dobro došli na CREDENZA online!

Pop

2.480,00 RSD

Keramička figura u crnoj ili beloj boji.

Brend: Credenza Objects

 

 

SKU DEK033 Kategorije , Tagovi , ,

Naziv: Pop 

Tip: Figura

Model: Pop Bela / Crna

Količina: 1 komad

Boja: Crna / Bela

Materijal: Keramika

Dimenzije: 16 x 16 cm, V 28 cm

Težina paketa: 1.8 kg

Uvoznik: Credenza doo Subotica

Zemlja porekla: Kina

Cena isporuke za ovaj proizvod je 415,00 RSD.

Napomena

Ako se odlučite za kupovinu više od jednog proizvoda, konačna cena isporuke zavisi od ukupne težine svih poručenih proizvoda i u svakom trenutku je možete proveriti klikom na ikonicu KORPA i zatim klikom na PREGLED KORPE.

Isto tako, ako na stranici za PLAĆANJE kao način plaćanja odaberete Plaćanje pouzećem, trošak isporuke će biti uvećan za poštarinu u iznosu od 1% od ukupne otkupne vrednosti naručenih proizvoda,  minimum 20.00 RSD i za poštarinu za rukovanje otkupnom pošiljkom u visini od 30.00 RSD po važećem cenovniku Pošte Srbija.

Više o uslovima isporuke pročitajte ovde.

Credenza je pokrenuta od strane dva prijatelja zaljubljenika u dizajn i uređenje enterijera koji su u konstantnoj potrazi za lepim stvarima kojima možete oplemeniti vaš životni prostor. Naša zajednička strast, svojevrsni Folie A Deux, kako mi volimo da to zovemo, za rezultat ima ponudu proizvoda koji su neobični, bezvremeni i pre svega prelepo dizajnirani. 

Saznaj više ovde!

Inspiracija

Simbolizam i religijsko značenje ljudske glave je predstavljena u drevnim kulturama kao snaga hrabrosti, iskonskog impulsa besa i nasilja. Međutim u Grčkoj mitologiji ona je predstavljala vitalni izvor životne snage i kao takva simbolizovala je sve što je intelektualno, duhovno i esencijalno. Ljudska glava je služila kao simbol žrtve u drevnim i tradicionalnim kulturama i uvek zauzimala centralno mesto u ritualnim obredima. Obožavana, sakaćena i idealizovana, ona i danas predstavlja fascinaciju i inspiraciju mnogim umetnicima, piscima i dizajnerima. POP je izražajno moderna i linijski jednostavna figura glave, koja će vas gotovo totemski povezati sa vašim ličnim obožavanjem.

Zašto mislimo da će vam se svideti

POP je keramička figura ljudske glave, prikazana sa pola lica. Jednostavnih linija i glatkog finiša, čini vrlo efektan dodatak vašoj polici sa knjigama ili komodi sa gramafonom. Njen minimalistički izraz, gotovo totemski unosi dozu mistike i magije u vaš ambijent. Stojeći samostalno ili u kombinaciji sa vašom omiljenom vazom, efekat koji ova figura ostavlja je vanvremenski. POP dolazi u dve boje, crna i bela, veličine od 28cm, što je čini lako uklopljivom zbog svojih neutralnih atributa i jednostavnog dizajna.

U vašem prostoru

Minimalistička figura glave napravljena je od keramike sa vrlo jednostavnim i modernim linijama. Ona može stajati samostalno na postolju ili konzoli, iako najbolji efekat daje u crno-beloj kombinaciji obe figure iz naše ponude. Kada se postavi na centralno mesto vašeg hodnika ili dnevne sobe, vertikalno osvetljenim usmerenim svetlom, dobija gotovo ritualni izraz prestola ili oltara nekog božanstva. U kombinaciji sa kućnim biljkama, dobija nešto pitomiji izraz i može da se uklopi u trpezarijski ili radni ambijent vašeg doma.

News
Letter

Vesti o novim proizvodima, trendovima i specijalnim popustima direktno u vašem inbox-u!