Dobro došli na CREDENZA online!

Putnik – Outlet

2.500,00 RSD

Figura od resina u beloj boji.

Brend: Credenza Objects

Stanje: Roba sa greškom. Sitne nesavršenosti u vidu zadebljanja materijala u području nosa i vrata figure.

1 na zalihama

SKU DEK057OUT Kategorija

Naziv: Putnik

Tip: Figura

Model: Putnik

Količina: 1 komad

Boja: Bela

Materijal: Resin

Dimenzije: 32 cm x 14 cm, V 33,5 cm

Težina paketa: 1,8 kg

Uvoznik: Credenza doo Subotica

Zemlja porekla: Kina

Cena isporuke za ovaj proizvod je 345,00 RSD.

Napomena

Ako se odlučite za kupovinu više od jednog proizvoda, konačna cena isporuke zavisi od ukupne težine svih poručenih proizvoda i u svakom trenutku je možete proveriti klikom na ikonicu KORPA i zatim klikom na PREGLED KORPE.

Isto tako, ako na stranici za PLAĆANJE kao način plaćanja odaberete Plaćanje pouzećem, trošak isporuke će biti uvećan za poštarinu u iznosu od 1% od ukupne otkupne vrednosti naručenih proizvoda,  minimum 20.00 RSD i za poštarinu za rukovanje otkupnom pošiljkom u visini od 30.00 RSD po važećem cenovniku Pošte Srbija.

Više o uslovima isporuke pročitajte ovde.

Credenza je pokrenuta od strane dva prijatelja zaljubljenika u dizajn i uređenje enterijera koji su u konstantnoj potrazi za lepim stvarima kojima možete oplemeniti vaš životni prostor. Naša zajednička strast, svojevrsni Folie A Deux, kako mi volimo da to zovemo, za rezultat ima ponudu proizvoda koji su neobični, bezvremeni i pre svega prelepo dizajnirani. 

Saznaj više ovde!

Inspiracija

„Sva putovanja imaju tajne destinacije kojih putnik nije svestan“, reče filozof Martin Buber otkrivajući istinsku potrebu čoveka za kretanjem. Svi vole putovati, ali razlozi za to su obično praktične prirode, potpuno nesvesni da je ono što te privlači nepoznato i tajno. Kada krenemo na more, postajemo uzbuđeni zbog cilja ali i svakako zbog svega što će na tom putu da nam se desi. Putnik je svako od nas, putujemo u materijalnom i duhovnom svetu, a na tome putu otkrivamo sva divna mesta koja nismo znali ni da postoje. Putujte mnogo i stalno, jer samo tako zapravo možete osetiti istinsko bogatstvo ovozemaljskog života.

Zašto mislimo da će vam se svideti

Putnik je vaš najbolji prijatelj, koji će vas podsećati na sve što ste doživeli ali i svojim dinamičkim dizajnom nagovestiti sve što u budućnosti dolazi. On pokazuje put, otkriva želje, inspiriše na pokret i ritam. Putnik je napravljen od epoxy smole i visine je 33cm što ga čini srednje velikom figurom, te je dozvoljeno samostalno izlaganje ili u kombinaciji sa nekim manjim komadom kućnog dekora. Bela boja je zahvalna za svaki enterijer te vas ne treba brinuti uklapanje različitih boja.

U vašem prostoru

Putnik je figura dinamičkog dizajna pokreta visine 33cm i isto tolike i širine. Lako je uklopljiva zbog svog apstraktnog izgleda i bele boje krečnjaka u gotovo svaki ambijent. Preporučujemo je u kutku sobe sa knjigama, na radnom stolu, gde će prostoriji davati sofisticirani izgled i dinamiku. Takođe je možete postaviti na konzolni element ulaza u vaš dom ili vitrinu. Putnik se savršeno povezuje sa modernim i klasičnim uređenjem vašeg doma.

News
Letter

Vesti o novim proizvodima, trendovima i specijalnim popustima direktno u vašem inbox-u!