Dobro došli na CREDENZA online!

Reflex

9.800,00 RSD

Staklena hromirana visilica prečnika 40 cm.

Brend: Credenza Luminaires

Nema na zalihama

SKU RV007 Kategorije , , Tagovi , ,

Naziv: Reflex

Tip: Visilica

Model: Reflex

Količina: 1 komad

Boja: Hrom

Materijal: Staklo / Metal

Dimenzije: Prečnik 40 cm

Težina paketa: 3.3 kg

Sijalica: E27

Sijalica uključena u cenu: Ne

Zaštita: IP20

Uvoznik: Credenza doo Subotica

Zemlja porekla: Kina

Cena isporuke za ovaj proizvod je 545,00 RSD.

Napomena

Ako se odlučite za kupovinu više od jednog proizvoda, konačna cena isporuke zavisi od ukupne težine svih poručenih proizvoda i u svakom trenutku je možete proveriti klikom na ikonicu KORPA i zatim klikom na PREGLED KORPE.

Isto tako, ako na stranici za PLAĆANJE kao način plaćanja odaberete Plaćanje pouzećem, trošak isporuke će biti uvećan za poštarinu u iznosu od 1% od ukupne otkupne vrednosti naručenih proizvoda,  minimum 20.00 RSD i za poštarinu za rukovanje otkupnom pošiljkom u visini od 30.00 RSD po važećem cenovniku Pošte Srbija.

Više o uslovima isporuke pročitajte ovde.

Credenza je pokrenuta od strane dva prijatelja zaljubljenika u dizajn i uređenje enterijera koji su u konstantnoj potrazi za lepim stvarima kojima možete oplemeniti vaš životni prostor. Naša zajednička strast, svojevrsni Folie A Deux, kako mi volimo da to zovemo, za rezultat ima ponudu proizvoda koji su neobični, bezvremeni i pre svega prelepo dizajnirani. 

Saznaj više ovde!

Kao inspiracija za blog

Često se javlja konfuzija pri razlikovanju visilice od lustera, i nismo sigurni šta predstavlja jedno a šta drugo, te bi ovde hteli da napravimo osnovnu razliku između njih, što će vam u velikome olakšati planiranje kućnog osvetljenja.

Lusteri su po pravilu većih dimenzija, raznolikih oblika, nekada čak i predimenzionirani, u zavisnosti od vaših afiniteta i postavljaju se jedan do nekoliko u prostoriju, ako je prostorija velikih dimenzija. Njihova uloga je pre svega ambijentalna ali isto tako i dekorativna, zbog neverovatnih dizajnerskih rešenja koja se nude u obliku ovih rasvetnih tela.

Visilice su po pravilu manjih dimenzija i nešto skromnijih i jednostavnijih oblika. Postavljaju se na određena mesta, jedna ili više povezanih kako bi osveljavale delove prostorija. Njih možete videti iznad kuhinjskog ostrva nekoliko povezanih, iznad trpezarijskog stola ili u nizu ulaznog koridora.

Nastavite sa čitanjem

Zašto mislimo da će vam se svideti

Ponekad neuspeh u dizajnu može postati najveći uspeh. REFLEX visilica je dizajnirana na način da bude savršeno okrugla i besprekorno reflektujuća i da kao takva nestane u prostoru. Umesto toga, ona čini nešto potpuno drugo i postaje ultra vidljiva centralna tačka vašeg prostora koja u potpunosti reflektuje svoju okolinu kao najsjajnije ogledalo okačeno o vaš plafon. Iako po definiciji visilica, ova atraktivna svetleća lopta inspirisana svemirskim kacigama i disko kuglama zbog svog dijametra od 40 cm moze biti dostojna zamena za luster u bilo kojoj prostoriji vašeg stana ili kuće.

U vašem prostoru

Postavite je u vašoj trpezariji i tako kreirajte privlačlan prostor za vaše porodične proslave, kućne zabave i ostale specijalne prilike. Zašto je ne biste okačili u vašu spavaću sobu i tako uneli dozu bezvremene elegamcije i nepogrešivog šika u prostoriju koja je rezervisana samo za uživanje i odmor? Ako su vam zidovi prekriveni tapetama sa interesantnim šarama, zbog efekta ogledala ove visilice, magija je zagarantovana!

News
Letter

Vesti o novim proizvodima, trendovima i specijalnim popustima direktno u vašem inbox-u!