Dobro došli na CREDENZA online!

Robotrock III

4.100,00 RSD

Figura od resina visine 37 cm.

Nema na zalihama

Naziv: Robotrock III

Tip: Figura

Model: Robotrock III

Količina: 1 komad

Boja: Bela / Zlatna

Materijal: Resin

Dimenzije: 16 x 10.5 cm, V 37 cm

Težina paketa: 1,7 kg

Uvoznik: Credenza doo Subotica

Zemlja porekla: Kina

Cena isporuke za ovaj proizvod je 415,00 RSD.

Napomena

Ako se odlučite za kupovinu više od jednog proizvoda, konačna cena isporuke zavisi od ukupne težine svih poručenih proizvoda i u svakom trenutku je možete proveriti klikom na ikonicu KORPA i zatim klikom na PREGLED KORPE.

Isto tako, ako na stranici za PLAĆANJE kao način plaćanja odaberete Plaćanje pouzećem, trošak isporuke će biti uvećan za poštarinu u iznosu od 1% od ukupne otkupne vrednosti naručenih proizvoda,  minimum 20.00 RSD i za poštarinu za rukovanje otkupnom pošiljkom u visini od 30.00 RSD po važećem cenovniku Pošte Srbija.

Više o uslovima isporuke pročitajte ovde.

Credenza je pokrenuta od strane dva prijatelja zaljubljenika u dizajn i uređenje enterijera koji su u konstantnoj potrazi za lepim stvarima kojima možete oplemeniti vaš životni prostor. Naša zajednička strast, svojevrsni Folie A Deux, kako mi volimo da to zovemo, za rezultat ima ponudu proizvoda koji su neobični, bezvremeni i pre svega prelepo dizajnirani. 

Saznaj više ovde!

Inspiracija

Vanvremenski vizuelni dizajn jednog od najuticajnijih bendova svih vremena Daft Punk, je bio inspirisan, između ostalog, i filmom Čovek Koji je Pao na Zemlju, zapravo njihovih animatora sa kojima su ovi sarađivali. I ako se njihov izgled menjao tokom decenija, oni zauvek ostaju inspiracija za razne umetnike i dizajnere, koji u svoje stvaralaštvo implementiraju robote i futuristički imidž, ovih danas ikoničnih figura 21. veka. ROBOTROCK je još jedan komad kućnog dekora inspirisan poznatim robotima i zlatnim kacigama, koji svojim apstraktnim izgledom šalje vaš prostor u budućnost.

Zašto mislimo da će vam se svideti

ROBOTROCK je komad kućnog dekora inspirisan robotima i zlatnim kacigama, koji vašu sobu šalje u galaktičke visine i odlično se uklapa sa modernim nameštajem i enterijerom. Apstraktne figure robota su napravljene od epoxy smole srednje visine, što ih čini veoma lako uklopljive na vaše police sa knjigama, trpezarijskom stolu kao centralni dekor ili ispod noćne lampe. Geometrijski oblici glave kao i sjaj njihovih površina se savršeno prelamaju na direktnoj svetlosti, kao i kada su obasjani prirodnom sunčevom svetlosti. Sigurni smo da posmatrač neće ostati ravnodušan.

U vašem prostoru

Apstraktan izgled robota odaju utisak figura napravljenih od kamena i metala sa sjajnim finišem bele i zlatne boje. Zlatne kacige odišu luksuzom, dok beli muskularni trupovi čine ove neverovatne figure mističnim i nedorečenim, vanvremenskim. Savršeno se uklapaju u moderan interijer vašeg doma, iako se kontrastno ističu u tradicionalnom ambijentu, u kojem ne bi ste očekivali ROBOTROCK-a. Bez obzira na prostor u koji unesete robote, dobijate futuristički kutak koji je svakoj prostoriji neizostavan dodatak.

News
Letter

Vesti o novim proizvodima, trendovima i specijalnim popustima direktno u vašem inbox-u!