Dobro došli na CREDENZA online!

Rolling Stones Set

7.000,00 RSD

Set od 3 keramičke figure u crnoj boji.

Brend: Credenza Objects

Nema na zalihama

SKU DEK037S Kategorije , Tagovi , ,

Naziv: Rolling Stones Set

Tip: Set figura

Model: Rolling Stones set

Količina: 1 set

Boja: Crna

Materijal: Keramika

Dimenzije: 1 x 18 x 18 cm, V 20 cm / 1 x 14 x 14 cm, V 15 cm / 1 x 12 x 12 cm, V 12 cm

Težina paketa: 2.6 kg

Uvoznik: Credenza doo Subotica

Zemlja porekla: Kina

Cena isporuke za ovaj proizvod je 545,00 RSD.

Napomena

Ako se odlučite za kupovinu više od jednog proizvoda, konačna cena isporuke zavisi od ukupne težine svih poručenih proizvoda i u svakom trenutku je možete proveriti klikom na ikonicu KORPA i zatim klikom na PREGLED KORPE.

Isto tako, ako na stranici za PLAĆANJE kao način plaćanja odaberete Plaćanje pouzećem, trošak isporuke će biti uvećan za poštarinu u iznosu od 1% od ukupne otkupne vrednosti naručenih proizvoda,  minimum 20.00 RSD i za poštarinu za rukovanje otkupnom pošiljkom u visini od 30.00 RSD po važećem cenovniku Pošte Srbija.

Više o uslovima isporuke pročitajte ovde.

Credenza je pokrenuta od strane dva prijatelja zaljubljenika u dizajn i uređenje enterijera koji su u konstantnoj potrazi za lepim stvarima kojima možete oplemeniti vaš životni prostor. Naša zajednička strast, svojevrsni Folie A Deux, kako mi volimo da to zovemo, za rezultat ima ponudu proizvoda koji su neobični, bezvremeni i pre svega prelepo dizajnirani. 

Saznaj više ovde!

Inspiracija

”Kamenje koje se kotrlja ne sakuplja mahovinu” je stara Kineska poslovica koja je nadahnula nastajanje jednog od najpoznatijih simbola Rock and Roll-a još ranih 50-tih godina prošlog veka. Muddy Waters je snimio pesmu ”Rolling Stone” i inspirisao nastanak naziva jedne od najvećih rock grupa u modernoj muzičkoj istoriji kao  i mnogih budućih pesama.

Kako čovek koji je stalno u pokretu nikada neće ostariti, tako i Rolling Stones asociraju na mladost, energiju, ideju i večitu inspiraciju za novim.

Zašto mislimo da će vam  svideti

Apstraktni geometrijski oblici su uvek odličan izbor kućnog dekora, kada je klasika dosadila, kada joj se ne možete uvek vraćati a želite da vam je interijer ukrašen nesvakidašnjim oblicima, za koje ćete uvek dobiti pohvalu vaših gostiju.

Naša ponuda ROLLING STONES SET figura nudi upravo to, odstupanje od konvencionalnog, izmeštanje od klasičnih linija i izlazak iz vaše komforne zone koje se tako grčevito držite.

U vašem prostoru

Ovaj interesantni set figura će prelepo izgledati na vašoj polici ili na komodi udružen sa nekoliko knjiga.

Rolling Stones su osmišljeni za odvažne i smele, za one koji žele promenu i dinamiku u svom svakodnevnom okruženju.

News
Letter

Vesti o novim proizvodima, trendovima i specijalnim popustima direktno u vašem inbox-u!