Dobro došli na CREDENZA online!

Salute

2.800,00 RSD

Skulptura od resina visine 40 cm.

Brend: Credenza Objects

Nema na zalihama

SKU DEK065 Kategorije ,

Naziv: Salute

Tip: Skulptura

Model: Salute

Količina: 1 komad

Boja: Siva / Crna

Materijal: Resin

Dimenzije: 18 cm x 11,5 cm, V 40 cm

Težina paketa: 2,8 kg

Uvoznik: Credenza doo Subotica

Zemlja porekla: Kina

Cena isporuke za ovaj proizvod je 545,00  RSD.

Napomena

Ako se odlučite za kupovinu više od jednog proizvoda, konačna cena isporuke zavisi od ukupne težine svih poručenih proizvoda i u svakom trenutku je možete proveriti klikom na ikonicu KORPA i zatim klikom na PREGLED KORPE.

Isto tako, ako na stranici za PLAĆANJE kao način plaćanja odaberete Plaćanje pouzećem, trošak isporuke će biti uvećan za poštarinu u iznosu od 1% od ukupne otkupne vrednosti naručenih proizvoda,  minimum 20.00 RSD i za poštarinu za rukovanje otkupnom pošiljkom u visini od 30.00 RSD po važećem cenovniku Pošte Srbija.

Više o uslovima isporuke pročitajte ovde.

Credenza je pokrenuta od strane dva prijatelja zaljubljenika u dizajn i uređenje enterijera koji su u konstantnoj potrazi za lepim stvarima kojima možete oplemeniti vaš životni prostor. Naša zajednička strast, svojevrsni Folie A Deux, kako mi volimo da to zovemo, za rezultat ima ponudu proizvoda koji su neobični, bezvremeni i pre svega prelepo dizajnirani. 

Saznaj više ovde!

Inspiracija

Poreklo salutiranja je nejasno kroz istoriju, ali najstarije verovanje je da potiče od Rimljana iz 5.v.p.n.e. iako za to nismo sigurni. Navodno je tadašnja verzija podrazumevala prilazak nadređenima sa podignutom rukom visoko kako bi se ukazalo poštovanje i prijateljstvo. Međutim, prvi zapisi o salutiranju potiču iz V.Britanije iz 17.veka gde su se skidale kacige sa desnom rukom, kako bi pokazali prijateljski odnos. Tek je u 18.veku taj gest prešao u jednostavno dodirivanje oboda kacige ili kape. Ovaj pozdrav je kolonizacijom prenet i na teritorije Amerike, odakle je nakon proglašenja nezavisnosti ustanovljeno salutiranje koje i danas poznajemo 1820.godine sa ispravljenim desnim dlanom, okrenutim ka dole, koji je prihvaćen širom sveta.

Zašto mislimo da će vam se svideti

Salute je skulptura sa podignutom desnom rukom u obliku pozdrava, ukazivanja poštovanja i spremnosti. Napravljena je od visokokvalitetne epoxy smole peskarenog završnog sloja koja podseća na prirodni kamen. Njena neutralna boja je čini prirodnom i lako uklopljivom u bilo koji ambijent. Njena visina i apstraktan izgled je čini neobičnom i veoma izuzetnom. Dizajn je unikatan, a opet vrlo pristupačan i jednostavan sa snažnom simbolikom ukazivanja poštovanja posmatraču.

U vašem prostoru

Snažan i odlučan Salute daje vašem prostoru jačinu i stabilnost, lepotu jednostavnosti i dizajna. Skulptura se odlično uklapa u moderan kao i tradicionalan dom. Neutralne boje su lako uklopljive i nenametljive te nije potrebno posebno izlaganje na specijalno dizajniranim površinama. Predlaže se samostalno izlaganje zbog svoje unikatnosti i simbolike. Ona će biti detalj koji je nedostajao vašoj niši u zidu ili konzolnom elementu ulaza u dom.

News
Letter

Vesti o novim proizvodima, trendovima i specijalnim popustima direktno u vašem inbox-u!