Dobro došli na CREDENZA online!

Seagrass

15.900,00 RSD

Abstraktna skulptura od stakla.

Brend: Credenza Objects

Nema na zalihama

SKU DEK070A Kategorije ,

Naziv: Seagrass

Tip: Skulptura

Model: Seagrass

Količina: 1 komad

Boja: Braon / Transparent

Materijal: Bojeno Staklo

Dimenzije: V 82,5 cm

Težina paketa: 4,1 kg

Uvoznik: Credenza doo Subotica

Zemlja porekla: Kina

Cena isporuke za ovaj proizvod je 390,00 RSD.

Napomena

Ako se odlučite za kupovinu više od jednog proizvoda, konačna cena isporuke zavisi od ukupne težine svih poručenih proizvoda i u svakom trenutku je možete proveriti klikom na ikonicu KORPA i zatim klikom na PREGLED KORPE.

Isto tako, ako na stranici za PLAĆANJE kao način plaćanja odaberete Plaćanje pouzećem, trošak isporuke će biti uvećan za poštarinu u iznosu od 1% od ukupne otkupne vrednosti naručenih proizvoda,  minimum 20.00 RSD i za poštarinu za rukovanje otkupnom pošiljkom u visini od 30.00 RSD po važećem cenovniku Pošte Srbija.

Više o uslovima isporuke pročitajte ovde.

Credenza je pokrenuta od strane dva prijatelja zaljubljenika u dizajn i uređenje enterijera koji su u konstantnoj potrazi za lepim stvarima kojima možete oplemeniti vaš životni prostor. Naša zajednička strast, svojevrsni Folie A Deux, kako mi volimo da to zovemo, za rezultat ima ponudu proizvoda koji su neobični, bezvremeni i pre svega prelepo dizajnirani. 

Saznaj više ovde!

Inspiracija

Morska trava je možda najpoznatiji oblik podvodnog živog sveta. Nastala pre nekoliko stotina miliona godina, evolucijski se niije mnogo menjala ali se adaptirala na nove uslove života. Ona je jedina podvodna biljka koja cveta jednom godišnje, a od njene rasprostranjenosti zavisi u mnogome opstanak malih morskih bića kao što su krabe, ribice, školjke i morski konjići. Ona proizvodi kiseonik, obogaćuje i pročišćava morsku vodu. Uglavnom raste u priobalnim oblastima gotovo svih svetskih okeana i obično se rasejavanjem širi na velike površine plitkih voda. Manje je poznato da je morska trava ugrožena vrsta te da se njenim uništavanjem dovodi u pitanje opstanak okeana i klimatske promene. Budimo odgovorni i ne uništavajmo pluća okeana.

Zašto mislimo da će vam se svideti

CREDENZA Doo kao odgovorno preduzeće se zalaže za očuvanje podvodnog sveta, okeana i klimatskih promena te tim povodom uvodimo i simboličan dekorativni predmet u naš asortiman, kao podsetnik i simbol čistog vazduha i vode. Napravljen od kvalitetnog stakla, obojen prirodnim zemljanim bojama lako je uklopljiv u svaki kućni ambijent, povezujući dom sa prirodom providnim i reflektujućim površinama. U kombinaciji sa prirodnim biljkama, kutak vaše prostorije će vas odvesti u daleke morske dubine i pružiti mir i harmonije vašem ambijentu.

U vašem prostoru

Impozantna visina Seagrass dekorativne skulpture je 82 cm što je svrstava u veće komade kućne dekoracije. Napravljena je od kvalitetnog ručno duvanog stakla sa blagim zemljanim bojama koje se uklapaju u svačiji dom. Svojom završnom obradom i staklastom refleksijom ostavlja utisak koji ni jednom posmatraču ne može promaći. Verujemo da nikada nećete ništa sličnije Seagrass skulpturi. Apstraktnost i simbolika ovog komada učiniće vaš dom posebnim a vaš kutak prostorije elegantnim i modernim.

News
Letter

Vesti o novim proizvodima, trendovima i specijalnim popustima direktno u vašem inbox-u!