Dobro došli na CREDENZA online!

Selin

7.300,00 RSD

Retro – šik visilica dostupna u 2 boje.

Brend: Lucide

SKU RLUCV001 Kategorije ,

Naziv: Selin

Tip: Visilica

Model: Selin A – Crno / Selin B – Tirkiz

Količina: 1 komad

Boja: Model A – Crna & Zlatna / Model B – Tirkiz / Zlatna

Materijal: Metal

Dimenzije: Ø 35 cm / V 145 cm

Težina paketa: 2.9 kg

Sijalica: 1 x GU10

Sijalica uključena u cenu: Ne

Mogućnost prigušivanja: Da (nije uklj.)

Zaštita: IP20

Zemlja uvoza: Belgija

Cena isporuke za ovaj proizvod je 545,00 RSD.

Napomena

Ako se odlučite za kupovinu više od jednog proizvoda, konačna cena isporuke zavisi od ukupne težine svih poručenih proizvoda i u svakom trenutku je možete proveriti klikom na ikonicu KORPA i zatim klikom na PREGLED KORPE.

Isto tako, ako na stranici za PLAĆANJE kao način plaćanja odaberete Plaćanje pouzećem, trošak isporuke će biti uvećan za poštarinu u iznosu od 1% od ukupne otkupne vrednosti naručenih proizvoda,  minimum 20.00 RSD i za poštarinu za rukovanje otkupnom pošiljkom u visini od 30.00 RSD po važećem cenovniku Pošte Srbija.

Više o uslovima isporuke pročitajte ovde.

Credenza je pokrenuta od strane dva prijatelja zaljubljenika u dizajn i uređenje enterijera koji su u konstantnoj potrazi za lepim stvarima kojima možete oplemeniti vaš životni prostor. Naša zajednička strast, svojevrsni Folie A Deux, kako mi volimo da to zovemo, za rezultat ima ponudu proizvoda koji su neobični, bezvremeni i pre svega prelepo dizajnirani.

Inspiracija

Primarno ili kako se popularno zove ambijentalno osvetljenje je prvo i osnovno svetlo koje će obezbeđivati tonalitet i raspoloženje prostorije za koju se projektuje.

Kako bi smo bolje razumeli šta to podrazumeva, u daljem tekstu ćemo se pozabaviti vrstama ambijentalnog svetla, njegovom namenom i adekvatnim izborom svetlosnih tela koje će ovo svetlo obezbeđivati.

Svaka prostorija u našem domu treba da ima tri nivoa osvetljenja pored prirodnog svetla koje nam dopire od prozora i vrata naših prostora, a to su ambijentalno, radno i dekorativno ili akcentno svetlo.

Nastavite sa čitanjem ovde.

Zašto mislimo da će vam se svideti

SELIN visilica odiše jednostavnošću i odmerenom elegancijom. Sa svojim retro-šik dizajnom i zlatnim detaljima uklapa se sa lakoćom u svaki enteijer. Metalni tanjir ima prečnik od 35 cm što SELIN svrstava u srednje velike visilice. Izbor između 2 atraktivne kombinacije boja, zlatno-crna i zlatno-tirkiz vas gotovo sigurno stavlja pred veliku dilemu jer se veoma lako možete zaljubiti i u jednu i u drugu. Visina je podesiva u rasponu od 50 do 145 cm.

U vašem prostoru

Okačena u hodnik mami uzdahe već na samom ulazu u vaš dom. Okačena iznad trpezarijskog stola svedoči o vašem istančanom ukusu. U spavaćoj sobi okačena iznad noćnog ormarića može da zameni noćnu lampu posebno ako se ima u vidu podesiva visina i lakoća povezivanja na prigušivač. Verujemo da nećemo preterati ako kažemo da SELIN visilicu možete okačiti u bilo koju prostoriju vašeg doma i uživati u njenom atraktivnom dizajnu. I kada je ugašena…

News
Letter

Vesti o novim proizvodima, trendovima i specijalnim popustima direktno u vašem inbox-u!