Dobro došli na CREDENZA online!

Shell Set

3.360,00 RSD

Set od 3 keramičke školjke u zlatnoj boji.

Brend: Credenza Luminaires

Nema na zalihama

Naziv: Shell Set

Tip: Zidna dekoracija – set

Model: Shell Set

Količina: 1 set (3 figure)

Boja: Zlatna

Materijal: Keramika

Dimenzije: Prečnik 27.5 cm, D 8 cm / Prečnik 22.5, D 7.5 cm / Prečnik 17.5 cm, D 6 cm

Težina paketa: 3 kg

Uvoznik: Credenza doo Subotica

Zemlja porekla: Kina

Cena isporuke za ovaj proizvod je 545,00 RSD.

Napomena

Ako se odlučite za kupovinu više od jednog proizvoda, konačna cena isporuke zavisi od ukupne težine svih poručenih proizvoda i u svakom trenutku je možete proveriti klikom na ikonicu KORPA i zatim klikom na PREGLED KORPE.

Isto tako, ako na stranici za PLAĆANJE kao način plaćanja odaberete Plaćanje pouzećem, trošak isporuke će biti uvećan za poštarinu u iznosu od 1% od ukupne otkupne vrednosti naručenih proizvoda,  minimum 20.00 RSD i za poštarinu za rukovanje otkupnom pošiljkom u visini od 30.00 RSD po važećem cenovniku Pošte Srbija.

Više o uslovima isporuke pročitajte ovde.

Credenza je pokrenuta od strane dva prijatelja zaljubljenika u dizajn i uređenje enterijera koji su u konstantnoj potrazi za lepim stvarima kojima možete oplemeniti vaš životni prostor. Naša zajednička strast, svojevrsni Folie A Deux, kako mi volimo da to zovemo, za rezultat ima ponudu proizvoda koji su neobični, bezvremeni i pre svega prelepo dizajnirani. 

Saznaj više ovde!

Inspiracija

Mekušci su jedne od retkih životinja koji prave sami svoju kućiću od kalcijum karbonata i nose je sa sobom ceo svoj život. Ni jedna školjka nije istog oblika i predstavlja jedinstven dizajn, koji mekušac prilagođava svom okruženju. Svaki mekušac svoju školjku pravi na osnovu sredine u kojoj živi, uklapa je u eksterni ambijent i na taj način je štiti od uljeza. Naša zlatna školjka će se prilagoditi vašem enterijeru i činiti jedinstven dekor vašeg unutrašnjeg prostora.

Zašto mislimo da će vam se svideti

Zidni dekor SHELL u obliku školjke nas vraća u detinjstvo, kada su se na zidovima naših porodičnih kuća nalazile razne umetnine i ručni radovi, čineći ponekad prostorije pretrpane ukrasima raznih stilova i oblika. Moderna čovek dolazi sa jasnim linijama, oblicima koje egzaktno prikazuju njegovu težnju i stavlja akcenat na jednostavnost. Tako naše školjke svojom zlatnom bojom čine vaš zid dovoljno akcentovan a njegove dimenzije daju reljef koji je uvek potreban ravnim i praznim zidovima vaše sobe.

U vašem prostoru

Školjke su napravljene od keramike i dolaze u tri veličine. Kombinacija ove tri školjke daje vašem zidu luksuzan i elegantan stil, odlično se uklapajući u moderan i vibrantan interijer. Njihovi prepoznatljivi oblici upotpunjuju ambijent vaše trpezarije u potpunosti kao i vaše kuhinje, onima koji su smeli dovoljno da pokušaju takav izraz. Iako niste navikli da zidni dekor postavljate u kuhinju, one bi upravo na tom zidu bile upečatljive, pogotovu ako imate otvoreni koncept dnevnog boravka i kuhinje u vašem domu. Pokušajte sa našim predlogom, iako verujemo da će vaša mašta doneti pravu ideju za vaš prostor.

News
Letter

Vesti o novim proizvodima, trendovima i specijalnim popustima direktno u vašem inbox-u!