Dobro došli na CREDENZA online!

Shibica

6.760,00 RSD

Skulptura od resina u obliku šibice.

Brend: Credenza Objects

SKU DEK054 Kategorije ,

Naziv: Shibica

Tip: Skulptura

Model: A / B / C

Količina: 1 komad

Boja: Crna / Bež

Materijal: Resin

Dimenzije: 11 cm x 15 cm, V 67 cm

Težina paketa: 3,1 kg

Uvoznik: Credenza doo Subotica

Zemlja porekla: Kina

Cena isporuke za ovaj proizvod je  545,00 RSD.

Napomena

Ako se odlučite za kupovinu više od jednog proizvoda, konačna cena isporuke zavisi od ukupne težine svih poručenih proizvoda i u svakom trenutku je možete proveriti klikom na ikonicu KORPA i zatim klikom na PREGLED KORPE.

Isto tako, ako na stranici za PLAĆANJE kao način plaćanja odaberete Plaćanje pouzećem, trošak isporuke će biti uvećan za poštarinu u iznosu od 1% od ukupne otkupne vrednosti naručenih proizvoda,  minimum 20.00 RSD i za poštarinu za rukovanje otkupnom pošiljkom u visini od 30.00 RSD po važećem cenovniku Pošte Srbija.

Više o uslovima isporuke pročitajte ovde

Credenza je pokrenuta od strane dva prijatelja zaljubljenika u dizajn i uređenje enterijera koji su u konstantnoj potrazi za lepim stvarima kojima možete oplemeniti vaš životni prostor. Naša zajednička strast, svojevrsni Folie A Deux, kako mi volimo da to zovemo, za rezultat ima ponudu proizvoda koji su neobični, bezvremeni i pre svega prelepo dizajnirani. 

Saznaj više ovde!

Inspiracija

Prvu modernu šibicu, onakvu kakvu je danas poznajemo, izmislio je profesor K.Chancel u Parizu 1805. godine. Simbolizam vezan za neupaljenu šibicu je često korišten u prošlosti i predstavlja nadu, svetlost i sve mogućnosti koje nas čekaju. Međutim, upaljena šibica je često pogrešno interpretirana kao nešto što je završeno, uništeno ili nestalo. Naša Shibica predstavlja iskorištenu energiju za stvaranje nečega novog, inovatinog i željenog. Izgorena Shibica je vaš cilj, vaše ostvarene ambicije, snaga i znanje utrošeno za stvaranje vaše nove budućnosti.

Zašto mislimo da će vam se svideti

Shibica dolazi u tri modela, sa tri različita lica vaših ostvarenih snova, sa visinom od 67cm i napravljena od čvrste epoxy smole. Njena impozantna veličina i simbolika je čini unikatnim komadom dekora, koji je namenjen samostalnom izlaganju. Snažna poruka dizajnera ovog, slobodno možemo reći, umetničkog dela, čini Shibicu smelim i neprevaziđenim izborom skulpture u vašem domu.

U vašem prostoru

Često se nalazimo u situaciji kada renoviramo jednu prostoriju, ili samo promenimo raspored nameštaja ili namenu, a onda nam jedan kutak ostane prazan, nešto nedostaje, izgleda nedovršeno. Shibica je idealna za rešavanje tog problema. Ona samostalno sa visinom od skoro 70cm može zameniti postavljanje ugaone konzole ili police, velike vaze sa cvećem ili fotelju. Postavljena sa usmerenim svetlom, Shibica izgleda kao muzejski eksponat i daje dozu kreativnosti vašem prostoru.

News
Letter

Vesti o novim proizvodima, trendovima i specijalnim popustima direktno u vašem inbox-u!