Dobro došli na CREDENZA online!

Simplicity SL

11.920,00 RSD

Stona lampa sa kuglom od opal stakla dostupna u crnoj ili zlatnoj boji.

Brend: Credenza Luminaires

Naziv: Simplicity SL

Tip: Stona lampa

Model: Simplicity SL Crna/

Količina: 1 komad

Boja: Zlatna, Bela / Crna, Bela

Materijal: Metal, Staklo

Dimenzije: Prečnik 30 cm, V 55 cm

Težina proizvoda: 4.1 kg

Sijalica: E27

Sijalica uključena u cenu: Ne

Zaštita: IP20

Uvoznik: Credenza doo Subotica

Zemlja porekla: Kina

Cena isporuke za ovaj proizvod je 545,00 RSD.

Napomena

Ako se odlučite za kupovinu više od jednog proizvoda, konačna cena isporuke zavisi od ukupne težine svih poručenih proizvoda i u svakom trenutku je možete proveriti klikom na ikonicu KORPA i zatim klikom na PREGLED KORPE.

Isto tako, ako na stranici za PLAĆANJE kao način plaćanja odaberete Plaćanje pouzećem, trošak isporuke će biti uvećan za poštarinu u iznosu od 1% od ukupne otkupne vrednosti naručenih proizvoda,  minimum 20.00 RSD i za poštarinu za rukovanje otkupnom pošiljkom u visini od 30.00 RSD po važećem cenovniku Pošte Srbija.

Više o uslovima isporuke pročitajte ovde.

Credenza je pokrenuta od strane dva prijatelja zaljubljenika u dizajn i uređenje enterijera koji su u konstantnoj potrazi za lepim stvarima kojima možete oplemeniti vaš životni prostor. Naša zajednička strast, svojevrsni Folie A Deux, kako mi volimo da to zovemo, za rezultat ima ponudu proizvoda koji su neobični, bezvremeni i pre svega prelepo dizajnirani. 

Saznaj više ovde!

Kao inspiracija za blog

Sigurno ćete se složiti ako kažemo da ni jedan prostor nije kompletan bez adekvatne lampe. Kada uređujete svoj životni ili radni prostor, posebnu pažnju treba obratiti na rasvetu, koja joj daje potrebnu dubinu i emociju, koja joj omogućava osvetljenje i funkcionalnost.

Stone lampe su komadi čija funkcija je upravo to, da prikaže emociju prostora u kojoj se nalazi i koju osvetljava.

Često se u projektima za dizajn enterijera, arhitekte i dizajneri marginalno osvrću na rasvetna tela i osvetljenje uopšteno, što dovodi do teških i nepotrebnih prepravki pri završnoj izradi prostora.

Zato je potrebno na vreme osmisliti kako će vaše prostorije biti osvetljene, i u napred odrediti koje rasvetno telo će gde biti pozicionirano i sa kakvim karakteristikama.

Kako bi smo razumeli koju emociju i kakav ambijent daje određena vrsta stone lampe, pozabavićemo se njenim tipovima, načinima osvetljavanja i pozicioniranja u vašem prostoru.

Nastavite sa čitanjem

Zašto mislimo da će vam se svideti

Odličan izbor za one koji svoj dom opisuju kao moderan, sofisticiran i minimalistički. Kao i visilice iz iste serije, SIMPLICITY SL stona lampa pleni svojim jednostavnim nordijskim dizajnom i elegancijom. Sastoji se iz metalnog postolja u crnoj ili zlatnoj boji i ručno duvane kugle od mlečnog stakla promera 30 cm. Privlačan detalj na postolju je prekidač u zlatnoj boji koji služi za paljenje i gašenje lampe. Meka svetlost koju odaje kreira udobnu i toplu atmosferu koja poziva na odmor, uživanje i relaksaciju.

U vašem prostoru

Idealan partner vaših noćnih stolića ili komode u dnevnom boravku za ekstra dozu elegancije oslobođenu nepotrebnih detalja. U crnoj ili polirano zlatnoj boji i visine 54 cm lako je uklopiva u sva dizajnerska rešenja enterijera. SIMPLICITY SL stona lampa lako se kombinuje sa vislicom iz iste serije i u tom slučaju predlažemo kombinovanje dve različite boje za interesantniji izgled.

News
Letter

Vesti o novim proizvodima, trendovima i specijalnim popustima direktno u vašem inbox-u!