Dobro došli na CREDENZA online!

Simplicity V

5.120,00 RSD

Visilica u crnoj ili zlatnoj boji sa belom opal kuglom prečnika 30 cm.

Brend: Credenza Luminaires

Naziv: Simplicity V

Tip: Visilica

Model: Simplicity V Crna/Zlatna

Količina: 1 komad

Boja: Zlatna, Bela / Crna, Bela

Materijal: Staklo / Metal

Dimenzije: Prečnik 30 cm

Težina paketa: 2.6 kg

Sijalica: E27

Sijalica uključena u cenu: Ne

Zaštita: IP20

Uvoznik: Credenza doo Subotica

Zemlja porekla: Kina

Cena isporuke za ovaj proizvod je 545,00 RSD.

Napomena

Ako se odlučite za kupovinu više od jednog proizvoda, konačna cena isporuke zavisi od ukupne težine svih poručenih proizvoda i u svakom trenutku je možete proveriti klikom na ikonicu KORPA i zatim klikom na PREGLED KORPE.

Isto tako, ako na stranici za PLAĆANJE kao način plaćanja odaberete Plaćanje pouzećem, trošak isporuke će biti uvećan za poštarinu u iznosu od 1% od ukupne otkupne vrednosti naručenih proizvoda,  minimum 20.00 RSD i za poštarinu za rukovanje otkupnom pošiljkom u visini od 30.00 RSD po važećem cenovniku Pošte Srbija.

Više o uslovima isporuke pročitajte ovde.

Credenza je pokrenuta od strane dva prijatelja zaljubljenika u dizajn i uređenje enterijera koji su u konstantnoj potrazi za lepim stvarima kojima možete oplemeniti vaš životni prostor. Naša zajednička strast, svojevrsni Folie A Deux, kako mi volimo da to zovemo, za rezultat ima ponudu proizvoda koji su neobični, bezvremeni i pre svega prelepo dizajnirani. 

Saznaj više ovde!

Inspiracija

Često se javlja konfuzija pri razlikovanju visilice od lustera, i nismo sigurni šta predstavlja jedno a šta drugo, te bi ovde hteli da napravimo osnovnu razliku između njih, što će vam u velikome olakšati planiranje kućnog osvetljenja.

Lusteri su po pravilu većih dimenzija, raznolikih oblika, nekada čak i predimenzionirani, u zavisnosti od vaših afiniteta i postavljaju se jedan do nekoliko u prostoriju, ako je prostorija velikih dimenzija. Njihova uloga je pre svega ambijentalna ali isto tako i dekorativna, zbog neverovatnih dizajnerskih rešenja koja se nude u obliku ovih rasvetnih tela.

Visilice su po pravilu manjih dimenzija i nešto skromnijih i jednostavnijih oblika. Postavljaju se na određena mesta, jedna ili više povezanih kako bi osveljavale delove prostorija. Njih možete videti iznad kuhinjskog ostrva nekoliko povezanih, iznad trpezarijskog stola ili u nizu ulaznog koridora.

Nastavite sa čitanjem

Zašto mislimo da će vam se svideti

Luksuzan minimalistički dizajn za maksimalan estetski doživljaj i duh post modernizma u vašem domu, tako se najbolje može opisati SIMPLICITY V linija visilica. Sastoji se od metalnog cilindra zaobljenih linija i kugle od ručno duvanog mlečnog stakla koja odaje meku ambijentalnu svetlost. Savršeno se uklapa sa stonim lampama iz iste kolekcije. U ponudi su 2 uvek aktuelne boje, crna i zlatna. Diametar kugle je 30 cm a ukupna visina bez kabla 45 cm. Dostupne u zlatnoj i crnoj boji koje posebno zanimljivo izgledaju ako se kombinuju.

U vašem prostoru

Okačite SIMPLICITY V visilice u nizu iznad kuhinjskog ostrva ili ih poslažite u kaskadu iznad stola za elegantnu i šik atmosferu u vašoj trpezariji. Ako se odlučite samo za jednu, okačite je iznad pomoćnog stolića u vašem dnevnom boravku.Jedna je dovoljna i ako je okačena pored ogledala u kupatilu i to uparena sa zlatnim ili crnim slavinama na lavabou. Savršeno se kombinuje sa stonom lampom iz iste kolekcije kada želite neneametljivo a efektno rešenje rasvete u jednoj od prostorija vašeg doma.

News
Letter

Vesti o novim proizvodima, trendovima i specijalnim popustima direktno u vašem inbox-u!