Dobro došli na CREDENZA online!

Spirit

2.500,00 RSD

Figura od resina visine 30 cm.

Brend: Credenza Objects

Stanje: Roba sa greškom. Nesavršenosti nastale u procesu bojenja proiyvoda.

2 na zalihama

SKU DEK059 Kategorija

Naziv: Spirit

Tip: Figura

Model: Spirit

Količina: 1 komad

Boja: Braon / Bela / Zelena / Crna

Materijal: Resin

Dimenzije: 16 cm x 22 cm, V 30 cm

Težina paketa: 1,9 kg

Uvoznik: Credenza doo Subotica

Zemlja porekla: Kina

Cena isporuke za ovaj proizvod je 415,00 RSD.

Napomena

Ako se odlučite za kupovinu više od jednog proizvoda, konačna cena isporuke zavisi od ukupne težine svih poručenih proizvoda i u svakom trenutku je možete proveriti klikom na ikonicu KORPA i zatim klikom na PREGLED KORPE.

Isto tako, ako na stranici za PLAĆANJE kao način plaćanja odaberete Plaćanje pouzećem, trošak isporuke će biti uvećan za poštarinu u iznosu od 1% od ukupne otkupne vrednosti naručenih proizvoda,  minimum 20.00 RSD i za poštarinu za rukovanje otkupnom pošiljkom u visini od 30.00 RSD po važećem cenovniku Pošte Srbija.

Više o uslovima isporuke pročitajte ovde.

Credenza je pokrenuta od strane dva prijatelja zaljubljenika u dizajn i uređenje enterijera koji su u konstantnoj potrazi za lepim stvarima kojima možete oplemeniti vaš životni prostor. Naša zajednička strast, svojevrsni Folie A Deux, kako mi volimo da to zovemo, za rezultat ima ponudu proizvoda koji su neobični, bezvremeni i pre svega prelepo dizajnirani. 

Saznaj više ovde!

Inspiracija

Spirit je skultpura inspirisana afričkim maskama plemena Bamileke iz centralnog Kameruna. Nošena je u specijalnim ritualima u kojima poglavica plemena priziva duše kraljevskih predaka za prosperitet svoga naroda. Simbolizuje vezu sa duhovnim svetom, snagu i plodnost. Malo je poznato da su afričke maske jedne od najpoznatijih oblika drevne umetnosti iz kojih su nastale mnoge poznate skulpture današnjice. Predstavljaju snagu i odvažnost, čuvare plemena i duhovne vođe porodice.

Zašto mislimo da će vam se svideti

Impozantan dizajn ove afričke skulpture nas je očinio svojom snagom i intenzitetom. Fantastična kombinacija pastelnih boja koja se lako kombinuje u moderan kao i tradicionalan ambijent, opet drevnog prizvuka i simbolike. Spirit spada u kućni dekor srednje veličine te ga to čini lako uklopljivim, a opet veoma upadljivim komadom u vašem domu. Zemljani tonovi pružaju senzaciju mira i staloženosti svakom posmatraču.

U vašem prostoru

Spirit je skulptura visine 30cm napravljena od visokokvalitetne epoxy smole zemljanih zelenih i braon tonova. Njen upečatljiv izgled je čini komadom koji se samostalno izlaže na komodi ili polici, iako pravu svoju snagu dobija tek kada se postavi na centralno mesto vaše prostorije i sva pozitivna energija isijava iz nje u svim pravcima. Njena veza sa duhovnim svetom čini ovu skulpturu jedinstvenom kao ni jednu koju ste do sada videli.

News
Letter

Vesti o novim proizvodima, trendovima i specijalnim popustima direktno u vašem inbox-u!