Dobro došli na CREDENZA online!

Stadium L

12.560,00 RSD23.120,00 RSD

Luster u crno bakarnoj boji u 2 veličine.

Brend: Credenza Luminaires

Naziv: Stadium L

Tip: Luster

Model: Stadium L   A / B

Količina: 1 komad

Boja: Crna, Zlatna, Bela

Materijal: Metal, Staklo

Dimenzije: A Prečnik 38 cm, V 150 cm / B Prečnik 75 cm, V 150 cm

Težina paketa: A 4.4 kg / B 10.7 kg

Sijalica: G9 x 4 / G9 x 9

Sijalica uključena u cenu: Ne

Zaštita: IP20

Uvoznik: Credenza doo Subotica

Zemlja porekla: Kina

Cena isporuke za ovaj proizvod je 545,00 RSD za A model i 975.00 RSD za B model.

Napomena

Ako se odlučite za kupovinu više od jednog proizvoda, konačna cena isporuke zavisi od ukupne težine svih poručenih proizvoda i u svakom trenutku je možete proveriti klikom na ikonicu KORPA i zatim klikom na PREGLED KORPE.

Isto tako, ako na stranici za PLAĆANJE kao način plaćanja odaberete Plaćanje pouzećem, trošak isporuke će biti uvećan za poštarinu u iznosu od 1% od ukupne otkupne vrednosti naručenih proizvoda,  minimum 20.00 RSD i za poštarinu za rukovanje otkupnom pošiljkom u visini od 30.00 RSD po važećem cenovniku Pošte Srbija.

Više o uslovima isporuke pročitajte ovde.

Credenza je pokrenuta od strane dva prijatelja zaljubljenika u dizajn i uređenje enterijera koji su u konstantnoj potrazi za lepim stvarima kojima možete oplemeniti vaš životni prostor. Naša zajednička strast, svojevrsni Folie A Deux, kako mi volimo da to zovemo, za rezultat ima ponudu proizvoda koji su neobični, bezvremeni i pre svega prelepo dizajnirani. 

Saznaj više ovde!

Inspiracija

Zašto mislimo da će vam se svideti

STADIUM L je luster retro izgleda i kombinuje metalnu šipku okačenu na sajlu i na koju je postavljeno 4 ili 9 metalne polu sfere u kojima se nalaze čak 2 stakla koja pokrivaju sijalicu, jedno od belog i jedno od prozirnog stakla. Lampa je crne boje a unutrašnjost lampe je zlatna što ovom modelu daje rock chic izgled koji će se po našoj zamisli savršeno uklopiti u dizajn vaše sobe za slušanje muzike. Elegantna i sirova u isto vreme sa veoma jasnim asocijacima na koncerte i stadione najverovatnije će se najviše dopasti muškarcima sa stilom kojima muzika teče kroz vene i koji kroz pažljivo odabrane detalje u dizajnu enterijera žele delić te atmosfere i u svom domu. STADIUM L je dostupan u 2 veličine a deo je serije STADIUM u kojoj ćete pronaći i stonu lampu.

U vašem prostoru

Nekoliko gitara na zidovima, kožna sofa ili lounge fotelja, fensi stolić i savršen hi-fi sistem su sve što vam pored ovog lusreta treba za uživanje u stilu u vašoj omiljenoj kolekciji vinila. Ako se ovaj setup nalazi u vašem dnevnom boravku, savetujemo dodavanje stone lampe iz STADIUM kolekcije kako bi ova rock’n’roll priča bila u potpunosti zaokružena.

News
Letter

Vesti o novim proizvodima, trendovima i specijalnim popustima direktno u vašem inbox-u!